prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/ftp_accounts.png
 • 02.
  lis
  2014.

Migracija web stranice na novi hosting bez downtimea u 5 koraka

U današnje vrijeme sve je lakše preseliti web stranicu s jednog hosting servera na drugi. Međutim, neovisno o brzini prijenosa, vjerojatno je da će web stranice prosječnog korisnika određeno vrijeme tijekom procesa migracije biti nedostupne. Ovisno o tome što se događa iza kulisa, promjena DNS servera može uzrokovati nedostupnost domene u trajanju od 12 do 72 sata. Kada tome dodamo i potrebu prijenosa datoteka vezanih uz web stranice, restoranja važnih baza podataka, upogonjavanja svih softverskih instalacija i konfiguriranja poddomena, često prođe cijeli dan dok Vaše stranice ponovno ne budu potpuno funkcionalne.

 

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 22.
  ruj
  2014.

Wordpress ili Drupal, pitanje je sad: Koji CMS odabrati za svoje web stranice?

WordPress i Drupal već se više od desetljeća natječu za titulu najboljeg sustava za upravljanje sadržajem (content management sustava ili CMS-a). Iako oba predstavljaju izvrsne alate za izradu web stranica, njihove prednosti i nedostatci se razlikuju.
 
WordPress je popularniji te se može pohvaliti s više od 140 milijuna preuzimanja, ali Drupal je svestraniji i podoban je za veći broj različitih profila korisnika. Unatoč njihovim različitim prednostima i nedostatcima, koji od njih je bolji za Vas ovisi o tome koje su Vaše potrebe. 

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/vpshosting.jpg
 • 08.
  srp
  2014.

Reseller hosting: Kako povećati broj korisnika web hosting usluga bez oglašavanja?

I novi i prekaljeni pružatelji web hosting usluga često se pitaju kako doći do novih korisnika hosting usluga. U tom pogledu web hosting je kao i svaki drugi biznis. Na početku ne cvjetaju ruže, ali što duže ostanete u igri brže ćete dolaziti i do novih kupaca. Ključ uspjeha je naporan rad i neprestani trud. Kako bismo Vam barem malo olakšali, u nastavku ovog članka dat ćemo nekoliko savjeta kako povećati broj korisnika bez bespotrebnog trošenja novca na oglašavanje.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/nova-web-stranica.jpg
 • 10.
  lip
  2014.

Kako pojednostaviti navigaciju web stranice

U današnje vrijeme sve više trgovine odvija se online. Ako i Vi svoje proizvode ili usluge pokušavate plasirati preko interneta, morate biti svjesni da su dizajn i struktura web stranice ključni za motiviranje posjetitelja da doista od Vas kupe proizvod ili uslugu. Prema nekim istraživanjima kupce će najprije otjerati kompleksna struktura web stranica i komplicirana navigacija kupce, a takvim će stranicama posjetitelji općenito manje vjerovati. U ovom članku navest ćemo neke od najčešćih grešaka vezanih uz izgled ili razmještaj sadržaja (layout) na web stranici i savjete kako ih popraviti.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 21.
  svi
  2014.

Kako ubrzati web stranicu u Wordpressu u 14 jednostavnih koraka

WordPress je izvrsna platforma za izradu web stranica. Sve više web stranica koriste Wordpress, no nažalost on ima jednu manu: web stranice izrađene u Wordpressu mogu se u nekim slučajevima iznimno sporo ili lošije učitavati. Stoga je prethodno izradi Wordpress web stranice potrebno poduzeti određene korake kako bi ubrzali web stranicu izrađenu u WordPressu i kako ne biste odbijali posjetitelje i potencijalne kupce zbog njihove nestrpljivosti.

Opširnije