prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/banner-usb-novost.jpg
 • 24.
  pro
  2014.

POSLuH vas i ovih blagdana časti, ovaj put s USB memorijom od 16GB!

I ove smo se zime povodom blagdana potrudili da dodatno ugrijemo situaciju u slučaju nadolazećih hladnih dana, dijeleći poklone – USB memoriju od 16GB uz svaki hosting paket.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/google-apps-vodic-1-thumb.jpg
 • 27.
  stu
  2014.

Vodič kroz Google Apps - povećajte učinkovitost i smanjite troškove vašeg poslovanja

Google Apps i pripadajući alati u paketu, u svakodnevnoj komunikaciji i poslovanju pridonose povećanju učinkovitosti i smanjenju troškova tvrtkama svih profila i veličina.

Google Apps usluga dostupna je za poslovne korisnike i edukaciju...

Opširnije
/images/novosti/nov5.jpg
 • 07.
  lis
  2014.

10 znakova da je sigurnost Vašeg računala kompromitirana

Ako je Vaše računalo već nekoliko puta bilo zaraženo ili kompromitirano, možda je bolje da vrijeme koje biste utrošili na čišćenje virusa posvetite otkrivanju razloga zbog kojeg je Vaše računalo često meta. Mogućnosti je nekoliko, no zaraza je gotovo uvijek rezultat Vaših navika prilikom pregledavanja interneta, odnosno surfanja.

U ovom članku skrenut ćemo Vašu pozornost na neke od znakova da je Vaše računalo kompromitirano, a to znanje pomoći će Vam da promijenite svoje navike i izbjegnete probleme u budućnosti.
 

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/ftp_accounts.png
 • 02.
  lis
  2014.

Migracija web stranice na novi hosting bez downtimea u 5 koraka

U današnje vrijeme sve je lakše preseliti web stranicu s jednog hosting servera na drugi. Međutim, neovisno o brzini prijenosa, vjerojatno je da će web stranice prosječnog korisnika određeno vrijeme tijekom procesa migracije biti nedostupne. Ovisno o tome što se događa iza kulisa, promjena DNS servera može uzrokovati nedostupnost domene u trajanju od 12 do 72 sata. Kada tome dodamo i potrebu prijenosa datoteka vezanih uz web stranice, restoranja važnih baza podataka, upogonjavanja svih softverskih instalacija i konfiguriranja poddomena, često prođe cijeli dan dok Vaše stranice ponovno ne budu potpuno funkcionalne.

 

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 22.
  ruj
  2014.

Wordpress ili Drupal, pitanje je sad: Koji CMS odabrati za svoje web stranice?

WordPress i Drupal već se više od desetljeća natječu za titulu najboljeg sustava za upravljanje sadržajem (content management sustava ili CMS-a). Iako oba predstavljaju izvrsne alate za izradu web stranica, njihove prednosti i nedostatci se razlikuju.
 
WordPress je popularniji te se može pohvaliti s više od 140 milijuna preuzimanja, ali Drupal je svestraniji i podoban je za veći broj različitih profila korisnika. Unatoč njihovim različitim prednostima i nedostatcima, koji od njih je bolji za Vas ovisi o tome koje su Vaše potrebe. 

Opširnije