prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 21.
  svi
  2014.

Kako ubrzati web stranicu u Wordpressu u 14 jednostavnih koraka

WordPress je izvrsna platforma za izradu web stranica. Sve više web stranica koriste Wordpress, no nažalost on ima jednu manu: web stranice izrađene u Wordpressu mogu se u nekim slučajevima iznimno sporo ili lošije učitavati. Stoga je prethodno izradi Wordpress web stranice potrebno poduzeti određene korake kako bi ubrzali web stranicu izrađenu u WordPressu i kako ne biste odbijali posjetitelje i potencijalne kupce zbog njihove nestrpljivosti.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/alati-webmaster-olaksanje-posao.jpg
 • 14.
  svi
  2014.

8 alata koji će olakšati posao svakom webmasteru

Nakon što izradite i predate cjelokupno rješenje web stranice svome klijentu, moguće je da će klijent od Vas zatražiti da nekoliko sati tjedno radite za njega kao webmaster. Iako taj posao povremeno može biti prilično frustrirajući, mogu ga pojednostaviti različiti alati za webmastere koji su dostupni na internetu. Ako radite kao webmaster, ovaj članak pomoći će Vam da ubrzate svoj rad.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/zaposlenja.jpg
 • 06.
  svi
  2014.

Tražimo djelatnika za pružanje podrške korisnicima web hosting usluga

POSLuH hosting traži djelatnika za rad u korisničkoj podršci. Prijave  primamo do 16. svibnja 2014. godine, a posao će se sastojati u pružanju tehničke i prodajne podrške korisnicima web hosting usluga putem telefona te online.

Nudimo rad na određeno vrijeme s punim radnim vremenom, uz mogućnost produljenja ugovora ili sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme. Radno okružje je opušteno i poticajno za razmjenu novih ideja i timski rad.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/nova-web-stranica.jpg
 • 05.
  svi
  2014.

10 pitanja koja morate pitati kada tražite webmastera ili web dizajnera

Ako svoje poslovanje želite predstaviti na internetu ili voditi online biznis, a sami niste stručni u web dizajnu, morate imati webmastera koji će često za Vas napraviti sve – od dizajna web stranice i optimizacije stranice za tražilite (SEO) do svakodnevnog održavanja stranice. Kako bi Vaša online poslovna avantura bila uspješna, ključno je pronaći stručnu osobu koja lako može obavljati više zadataka odjednom i kojoj možete povjeriti pristup svojoj web stranici.

U nastavku navodimo 10 pitanja koja morate pitati kako biste utvrdili je li potencijalni webmaster kojeg namjeravate angažirati osoba koja može zadovoljiti Vaše potrebe.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/e-mail-marketing-spam.jpg
 • 30.
  tra
  2014.

Email marketing: Kome smijete, a kome ne smijete slati newslettere, ponude i slične poruke

Nije tajna da je e-mail marketing postao jedan od najčešćih oblika internetskog oglašavanja i jedan od najboljih načina da širite riječ o svom brendu te o svojim proizvodima ili uslugama. Kada korisnik e-maila ugleda Vaš proizvod ili uslugu u poruci koju je primio i pomisli da je Vaša ponuda stvarno dobra, doista je moguće da će kliknuti na link u mailu i izvršiti narudžbu na Vašoj web stranici, bez potrebe da razmisli i usporedi Vašu ponudu s onima Vaših konkurenata ili da se zapita zašto ste uopće poslali ponudu na njegovu adresu, kada nikada ranije za Vas nije čuo niti se prijavio za primanje Vaših ponuda.

Opširnije