prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/vpshosting.jpg
 • 08.
  srp
  2014.

Reseller hosting: Kako povećati broj korisnika web hosting usluga bez oglašavanja?

I novi i prekaljeni pružatelji web hosting usluga često se pitaju kako doći do novih korisnika hosting usluga. U tom pogledu web hosting je kao i svaki drugi biznis. Na početku ne cvjetaju ruže, ali što duže ostanete u igri brže ćete dolaziti i do novih kupaca. Ključ uspjeha je naporan rad i neprestani trud. Kako bismo Vam barem malo olakšali, u nastavku ovog članka dat ćemo nekoliko savjeta kako povećati broj korisnika bez bespotrebnog trošenja novca na oglašavanje.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/nova-web-stranica.jpg
 • 10.
  lip
  2014.

Kako pojednostaviti navigaciju web stranice

U današnje vrijeme sve više trgovine odvija se online. Ako i Vi svoje proizvode ili usluge pokušavate plasirati preko interneta, morate biti svjesni da su dizajn i struktura web stranice ključni za motiviranje posjetitelja da doista od Vas kupe proizvod ili uslugu. Prema nekim istraživanjima kupce će najprije otjerati kompleksna struktura web stranica i komplicirana navigacija kupce, a takvim će stranicama posjetitelji općenito manje vjerovati. U ovom članku navest ćemo neke od najčešćih grešaka vezanih uz izgled ili razmještaj sadržaja (layout) na web stranici i savjete kako ih popraviti.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 21.
  svi
  2014.

Kako ubrzati web stranicu u Wordpressu u 14 jednostavnih koraka

WordPress je izvrsna platforma za izradu web stranica. Sve više web stranica koriste Wordpress, no nažalost on ima jednu manu: web stranice izrađene u Wordpressu mogu se u nekim slučajevima iznimno sporo ili lošije učitavati. Stoga je prethodno izradi Wordpress web stranice potrebno poduzeti određene korake kako bi ubrzali web stranicu izrađenu u WordPressu i kako ne biste odbijali posjetitelje i potencijalne kupce zbog njihove nestrpljivosti.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/alati-webmaster-olaksanje-posao.jpg
 • 14.
  svi
  2014.

8 alata koji će olakšati posao svakom webmasteru

Nakon što izradite i predate cjelokupno rješenje web stranice svome klijentu, moguće je da će klijent od Vas zatražiti da nekoliko sati tjedno radite za njega kao webmaster. Iako taj posao povremeno može biti prilično frustrirajući, mogu ga pojednostaviti različiti alati za webmastere koji su dostupni na internetu. Ako radite kao webmaster, ovaj članak pomoći će Vam da ubrzate svoj rad.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/zaposlenja.jpg
 • 06.
  svi
  2014.

Tražimo djelatnika za pružanje podrške korisnicima web hosting usluga

POSLuH hosting traži djelatnika za rad u korisničkoj podršci. Prijave  primamo do 16. svibnja 2014. godine, a posao će se sastojati u pružanju tehničke i prodajne podrške korisnicima web hosting usluga putem telefona te online.

Nudimo rad na određeno vrijeme s punim radnim vremenom, uz mogućnost produljenja ugovora ili sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme. Radno okružje je opušteno i poticajno za razmjenu novih ideja i timski rad.

Opširnije