prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/nova-web-stranica.jpg
 • 05.
  svi
  2014.

10 pitanja koja morate pitati kada tražite webmastera ili web dizajnera

Ako svoje poslovanje želite predstaviti na internetu ili voditi online biznis, a sami niste stručni u web dizajnu, morate imati webmastera koji će često za Vas napraviti sve – od dizajna web stranice i optimizacije stranice za tražilite (SEO) do svakodnevnog održavanja stranice. Kako bi Vaša online poslovna avantura bila uspješna, ključno je pronaći stručnu osobu koja lako može obavljati više zadataka odjednom i kojoj možete povjeriti pristup svojoj web stranici.

U nastavku navodimo 10 pitanja koja morate pitati kako biste utvrdili je li potencijalni webmaster kojeg namjeravate angažirati osoba koja može zadovoljiti Vaše potrebe.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/e-mail-marketing-spam.jpg
 • 30.
  tra
  2014.

Email marketing: Kome smijete, a kome ne smijete slati newslettere, ponude i slične poruke

Nije tajna da je e-mail marketing postao jedan od najčešćih oblika internetskog oglašavanja i jedan od najboljih načina da širite riječ o svom brendu te o svojim proizvodima ili uslugama. Kada korisnik e-maila ugleda Vaš proizvod ili uslugu u poruci koju je primio i pomisli da je Vaša ponuda stvarno dobra, doista je moguće da će kliknuti na link u mailu i izvršiti narudžbu na Vašoj web stranici, bez potrebe da razmisli i usporedi Vašu ponudu s onima Vaših konkurenata ili da se zapita zašto ste uopće poslali ponudu na njegovu adresu, kada nikada ranije za Vas nije čuo niti se prijavio za primanje Vaših ponuda.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/vijest-uskrs-akcija.jpg
 • 18.
  tra
  2014.

Ostvarite i do 299 kuna popusta na hosting pakete u POSLuH-ovoj uskršnjoj akciji

Ako Vam treba novi hosting paket, došli ste na web stranicu POSLuH hostinga u pravo vrijeme. POSLuH Vam povodom uskršnjih blagdana daruje i do 299 kuna popusta na shared web hosting i reseller hosting pakete u trajanju od najmanje godinu dana.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/paypal_verified.jpg
 • 08.
  tra
  2014.

Od sada POSLuH-ove hosting usluge možete plaćati PayPal-om

POSLuH-ove web hosting usluge i usluge registracije domena od danas možete plaćati online i korištenjem popularnog online servisa za elektroničko plaćanje "PayPal". Kako se sve više poslova obavlja preko interneta, sigurnost prijenosa novca preko interneta zasigurno je prva briga svakog korisnika koji bira pružatelja hosting usluga te smo stoga u paletu mogućnosti online plaćanja naših usluga, osim T-com PayWay-a uključili i PayPal.

 

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/otkrivanje-bugova.jpg
 • 25.
  ožu
  2014.

TOP 10 aplikacija za otkrivanje ili praćenje bugova

Jedna od najvažnijih stvari u postupku razvoja web aplikacija je otkrivanje i praćenje bugova i mogućih problema kako bi se oni pravovremeno ispravili i uklonili. Bio to minijaturni nedostatak/bug/greška ili nešto drugo, ključno je pronaći, zabilježiti i pratiti sve vrste bugova kako bi se izradila učinkovita aplikacija.

Korištenje sustava ili aplikacije za praćenje bugova u okviru nekog projekta može pomoći u izradi učinkovitog i boljeg krajnjeg proizvoda. Međutim, odabir pravog sustava za praćenje bugova nije nimalo jednostavan zadatak.

Opširnije