prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/web-hosting-akcija.jpg
 • 04.
  ožu
  2014.

6 savjeta kako poboljšati web shop

Sve je više tvrtki koje svoje proizvode i usluge žele plasirati preko interneta. To ne čudi jer je kupovanje preko interneta sve popularnije. U ovom članku nudimo Vam nekoliko savjeta kako možete poboljšati svoju on-line trgovinu tj. web shop i na taj način poboljšati svoju prodaju.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/nova-web-stranica.jpg
 • 20.
  velj
  2014.

3 razloga za izradu mobilne web stranice

Iako živimo u vrijeme kada svaki prosječni korisnik interneta uz sebe uvijek ima i pametni telefon, još uvijek postoje web stranice koje nisu prilagođene za pregledavanje pomoću mobitela. Statistike pokazuju da čak 1,2 milijarde ljudi pristupa internetu preko mobitela ili tableta, a broj osoba koje posjeduju mobitel ili tablet svakodnevno raste. Unatoč tome trendu, samo 57% najvećih brendova ima web stranice prilagođene za mobitele. U nastavku navodimo nekoliko razloga zbog kojih biste trebali razmisliti o izradi mobilne web stranice, a za web hosting izabrati POSLuH.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/banner-fb.jpg
 • 13.
  velj
  2014.

Za Valentinovo 50% popusta na POSLuH-ove web i reseller hosting pakete

Ovo Valentinovo POSLuH hosting pripremio je za Vas izdašan popust od 50% na sve web hosting i reseller hosting pakete. Ako želite sudjelovati u našoj akciji i ostvariti pravo na ovaj super popust dovoljno je da na svojem Facebook profilu podijelite vijest o našoj akciji.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/nova-web-stranica.jpg
 • 05.
  velj
  2014.

Kako preurediti web stranicu u skladu s najnovijim trendovima

Imati web stranicu može značiti puno obveza i posla. Pregledavanje komentara, stvaranje sadržaja i održavanje dizajna i rada Vašeg weba može oduzeti mnogo vremena. No, rad i novac koji uložite gotovo se uvijek isplati, naročito ako se usredotočite na dijelove svoje stranice koji su važni.

Uz malo uređivanja, Vaša trenutna web stranica može postati responzivna, korisnija i ugodnija oku, što će zasigurno dovesti više posjetitelja koji će opravdati uloženo. U nastavku dajemo 3 savjeta kako poboljšati Vašu web stranicu u skladu s trenutnim internetskim trendovima.
 

Opširnije
/images/novosti/nov3.jpg
 • 30.
  sij
  2014.

10 znakova pomoću kojih možete prepoznati phishing mail

Svakoga dana phishing mailovi šalju se na milijune adresa epošte diljem svijeta. Neke od tih poruka toliko su nevjerojatne da je odmah jasno kako je riječ o očitoj prijevari, no pojedine mogu izgledati vrlo uvjerljivo.

Kako onda prepoznati razliku između phishing maila i stvarne poruke? Nažalost, ne postoji jedan način koji funkcionira u svakoj situaciji, no postoji niz znakova koji Vas mogu upozoriti na to da se radi o prijevari. U ovom članku skrenut ćemo Vam pozornost na deset takvih znakova.

Opširnije