Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/cpanel-u-ponudi.jpg
 • 25.
  lis
  2013.

Olakšajte si život korištenjem web hosting kontrolnih panela

Ako vam nisu poznati tehnički aspekti web hostinga, ne morate brinuti – web hosting kontrolni paneli olakšat će vam život. Kontrolni panel je sučelje pomoću kojeg možete upravljati svojim hosting računom i svim njegovim aspektima.
 
Dobro i jednostavno upravljačko sučelje može znatno uštedjeti vaše vrijeme, a samim time i novac. Stoga je prvo što biste trebali naučiti nakon zakupa hostinga kako koristiti upravljački panel koji vam je na raspolaganju.
 

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/vpshosting.jpg
 • 20.
  lis
  2013.

Kako procijeniti koliki je bandwidth potreban za optimalan rad web stranice

Jedna od mnogih stvari o kojima morate voditi računa prilikom odabira hosting paketa jest bandwidth koji će biti potreban za ispravno funkcioniranje web stranice koju ćete smjestiti na paket.

Kako biste napravili dobru procjenu svojih potreba, najprije morate razumijeti što se misli pod pojmom bandwidth kada se radi o web hostingu.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/com-net-org.jpg
 • 14.
  lis
  2013.

Je li transfer domene potreban pri promjeni hostinga: Razlika između prijenosa i usmjeravanja domene

U postupku odabira web hosting paketa mnogi pružatelji hosting usluga u narudžbenici će od Vas zatražiti da označite želite li registraciju nove domene, transfer (prijenos) već registrirane domene, ili usmjerenje, odnosno promjenu DNS zapisa već registrirane domene.

Korisnici koji mijenjaju web hosting za svoju domenu često imaju pogrešan dojam da pri promjeni hostinga moraju transferirati domenu. Međutim, transfer domena nema nikakve veze s promjenom hostinga. Dovoljno je samo usmjeriti (pointati) domenu prema svom novom hosting paketu. U ovom članku pokušat ćemo razjasniti razliku između transfera i usmjeravanja domene.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/vpshosting.jpg
 • 09.
  lis
  2013.

Shared web hosting ili dijeljeni hosting: Prednosti i nedostatci

Shared web hosting ili dijeljeni hosting je vrsta smještaja web stranica kod kojeg jedan fizički server i resurse toga servera dijeli više korisnika. Na takvoj hosting platformi svaki korisnik ima svoj dodijeljeni udio određenih servisa kao što su diskovni prostor, mjesečni promet, broj email računa, FTP računa, baza podataka i slično. Međutim, korisnici sve resurse koji se tiču rada poslužitelja, kao što su RAM i CPU, Apache server, MySQL server i mail server, međusobno dijele.

Takav web hosting najekonomičnija je vrsta hostinga zbog toga što troškove fizičkog poslužitelja pokriva velik broj korisnika.

Opširnije
/images/novosti/twitter.png
 • 07.
  lis
  2013.

Kako iskoristiti Twitter za promidžbu web stranice

Twitter je u samo sedam godina prerastao iz skromne web stranice za mikroblogging u čudovištan internetski fenomen. Ne samo da danas svi znaju za Twitter, nego je postao i nezaobilazan alat za online marketing.

To nije nimalo čudno s obzirom na to da Twitter trenutno ima 190 milijuna jedinstvenih mjesečnih posjetitelja, a više od 35 tisuća novih korisnika počinje ga koristiti svakoga dana. Svi ti korisnici dnevno odašilju otprilike 58 milijuna tweetova. Ovi podatci Twitter čine izvrsnim mjestom za stjecanje novih klijenata. U nastavku slijedi nekoliko savjeta za promidžbu pomoću Twittera.

Opširnije