prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/nova-web-stranica.jpg
 • 05.
  velj
  2014.

Kako preurediti web stranicu u skladu s najnovijim trendovima

Imati web stranicu može značiti puno obveza i posla. Pregledavanje komentara, stvaranje sadržaja i održavanje dizajna i rada Vašeg weba može oduzeti mnogo vremena. No, rad i novac koji uložite gotovo se uvijek isplati, naročito ako se usredotočite na dijelove svoje stranice koji su važni.

Uz malo uređivanja, Vaša trenutna web stranica može postati responzivna, korisnija i ugodnija oku, što će zasigurno dovesti više posjetitelja koji će opravdati uloženo. U nastavku dajemo 3 savjeta kako poboljšati Vašu web stranicu u skladu s trenutnim internetskim trendovima.
 

Opširnije
/images/novosti/nov3.jpg
 • 30.
  sij
  2014.

10 znakova pomoću kojih možete prepoznati phishing mail

Svakoga dana phishing mailovi šalju se na milijune adresa epošte diljem svijeta. Neke od tih poruka toliko su nevjerojatne da je odmah jasno kako je riječ o očitoj prijevari, no pojedine mogu izgledati vrlo uvjerljivo.

Kako onda prepoznati razliku između phishing maila i stvarne poruke? Nažalost, ne postoji jedan način koji funkcionira u svakoj situaciji, no postoji niz znakova koji Vas mogu upozoriti na to da se radi o prijevari. U ovom članku skrenut ćemo Vam pozornost na deset takvih znakova.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 22.
  sij
  2014.

Pokrenite blog ili web stranicu u 5 minuta pomoću WordPressa i POSLuH hostinga

Mnogi kada pomisle na WordPress pomisle na "blog". No, iako je WordPress jedna od najvećih blogerskih platformi na svijetu, riječ je i o sveobuhvatnom sustavu za upravljanje sadržajem (CMS-u) koji pruža odlične mogućnosti za izradu različitih vrsta web stranica. U ovom članku pokazat ćemo Vam koliko je jednostavno u kratkom roku upogoniti svoj blog ili web stranicu pomoću WordPressa i POSLuH-ovih web hosting usluga.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 16.
  sij
  2014.

Google je objavio prvi službeni plugin za WordPress

Google je objavio službeni Google Publisher Plugin za WordPress, platformu za objavu sadržaja koju najčešće koriste korisnici POSLuH-ovih web hosting usluga. Iako je još uvijek u beta verziji, novi plugin predstavlja jednostavniji način da vlasnici stranica izrađenih u WordPressu integriraju Googleove proizvode u svoje web stranice.

Ključna prednost ovog plugina je mogućnost pristupa Googleovim uslugama bez napuštanja WordPress platforme. Iz Googlea upozoravaju da je riječ o beta izdanju, što znači da je još potrebno fino podešavanje za mnoge inačice web stranica izrađenih u WordPressu koje se mogu naći na internetu.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/posluh-2014-cestitka.jpg
 • 24.
  pro
  2013.

Čestit Božić i sretna Nova 2014. godina!

Čestit Božić i sretnu Novu 2014. godinu želi Vam POSLuH hosting!

Opširnije