prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/ftp_accounts.png
 • 26.
  stu
  2013.

5 najboljih FTP klijenata za uporabu u web hostingu

FTP ili File Transfer Protocol jedan je od najučinkovitijih mrežnih protokola za prijenos datoteka između dvaju računala ili web hosting servera. Gotovo svatko tko se bavi održavanjem web stranice ili bloga, pa tako upravlja i hosting računom, vjerojatno je upoznat sa spomenutom tehnologijom.

Web dizajneri i developeri koriste FTP zbog čitavog niza razloga. Takav software naročito je prikladan kada je potrebno transferirati velike datoteke s lokalnog računala ili web hosting servera. FTP klijenti kompatibilni su s operativnim sustavima Windows, Mac i Linux. Neki od njih su besplatni, dok se drugi naplaćuju. U nastavku navodimo 5 FTP klijenata koji korisnicima web hosting usluga mogu biti korisni.

Opširnije
/images/novosti/nov5.jpg
 • 18.
  stu
  2013.

Kako smisliti sigurnu lozinku za web hosting, email i druge online račune

Mnogi korisnici web hosting usluga koriste ista ili slična korisnička imena i šifre za različite račune: cPanel, email, Wordpress, FTP, SSH i slično. Svoje lozinke nerijetko smišljaju koristeći fraze i brojeve koje mogu lako zapamtiti, poput rođendana, imena, adresa i slično. Korištenje takvih jednostavnih lozinki nikad nije dobra ideja, a u slučaju web hostinga može dovesti do katastrofe.

U ovom članku savjetujemo Vas kako možete povećati sigurnost svojeg hosting računa kreiranjem kompliciranih i jakih lozinki koje je teško probiti.
 

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/vpshosting.jpg
 • 13.
  stu
  2013.

Kada odabrati web hosting na Linux, a kada na Windows serveru?

Mnogi korisnici koji se prvi puta susreću s web hostingom nerijetko su zbunjeni nebrojenim opcijama koje im stoje na raspolaganju. Osim što hosting tvrtke niču kao gljive poslije kiše pa je teško na prvi pogled razlučiti kvalitetne i stabilne pružatelje usluga od nepouzdanih, za pravilan odabir web hostinga potrebno je upoznati se s nizom tehničkih značajki usluge kao što je bandwidth, diskovni prostor, kontrolni panel, hosting platforma i slično. Jedno od čestih pitanja koje nam postavljaju korisnici koji prvi puta naručuju prostor za web stranice je koja je razlika između Windows i Linux hosting platforme. U ovom članku pokušat ćemo to razjasniti i otkloniti neke uobičajene zablude o tom pitanju.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/rodendan.jpg
 • 07.
  stu
  2013.

Proslavite 18. godina našeg postojanja uz besplatni MINI hosting paket!

Ove godine POSLuH obilježava svoj 18. rođendan. Ponosno možemo istaknuti da smo jedina web hosting tvrtka u Hrvatskoj koja je doživjela svoju punoljetnost. Tijekom našeg odrastanja polako, ali sigurno uspinjali smo se prema vrhu te smo sada jedan od 5 najvećih hrvatskih pružatelja hosting usluga. Na uspješnom poslovanju ponajprije moramo zahvaliti našim vjernim korisnicima, kojih je svake godine sve više.

U sklopu proslave ove lijepe obljetnice odlučili smo darovati 18 MINI hosting paketa, po jedan za svaku godinu našeg uspješnog poslovanja.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/vpshosting.jpg
 • 04.
  stu
  2013.

Preselite svoju web stranicu na novi cPanel hosting u 5 jednostavnih koraka

Promjena web hostinga ne mora uvijek biti komplicirana, čak i kada ne znate puno o samom postupku. Ime Vaše domene ostaje isto, a mijenja se samo IP adresa. Svoju stranicu možete preseliti vrlo brzo, a da pri tome Vaša stranica cijelo vrijeme ostane dostupna.

S obzirom na to da većina naših korisnika koristi cPanel hosting, u ovom članku pojasnit ćemo selidbu web stranice na novi hosting pomoću cPanela.
 

Opširnije