prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 16.
  sij
  2014.

Google je objavio prvi službeni plugin za WordPress

Google je objavio službeni Google Publisher Plugin za WordPress, platformu za objavu sadržaja koju najčešće koriste korisnici POSLuH-ovih web hosting usluga. Iako je još uvijek u beta verziji, novi plugin predstavlja jednostavniji način da vlasnici stranica izrađenih u WordPressu integriraju Googleove proizvode u svoje web stranice.

Ključna prednost ovog plugina je mogućnost pristupa Googleovim uslugama bez napuštanja WordPress platforme. Iz Googlea upozoravaju da je riječ o beta izdanju, što znači da je još potrebno fino podešavanje za mnoge inačice web stranica izrađenih u WordPressu koje se mogu naći na internetu.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/posluh-2014-cestitka.jpg
 • 24.
  pro
  2013.

Čestit Božić i sretna Nova 2014. godina!

Čestit Božić i sretnu Novu 2014. godinu želi Vam POSLuH hosting!

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/vpshosting.jpg
 • 17.
  pro
  2013.

5 činjenica o kvaliteti i stabilnosti web hosting usluga o kojima možda niste razmišljali

Ako do sada pri odabiru web hosting usluga niste puno razmišljali o dostupnosti i stabilnosti svojih web stranica, ovaj članak možda će Vam omogućiti bolje razumijevanje nekih činjenica koje biste trebali uzeti u obzir pri odabiru kvalitetnog pružatelja hosting usluga, naročito ako se radi o hostingu na dijeljenom poslužitelju.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/bozic-2013-banner-300x250.jpg
 • 11.
  pro
  2013.

Darujemo vam božićne popuste na web hosting pakete do 300 kn

Ako želite povoljno doći do novog hosting paketa i smjestiti svoje web stranice na pouzdane i brze servere u Hrvatskoj, nemojte čekati. Za ovaj Božić POSLuH je u dogovoru s Djedom Božićnjakom pripremio za vas pregršt božićnih popusta na shared web hosting i reseller hosting pakete u trajanju od najmanje godinu dana.

Popuste u iznosu od 5, 10, 25, 50, 75, 100, 200 i 300 kuna možete dobiti pomoću naše grebalice kojoj možete pristupiti ovdje.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 03.
  pro
  2013.

4 izvrsna plugina za backup WordPressa

Izrada stranice, podešavanje pluginova, kreiranje i unos sadržaja iziskuje mnogo truda i vremena, čak i u slučaju korištenja modernih CMS sustava poput WordPressa. Jeste li razmišljali što napraviti u slučaju gubitka svih tih podataka uslijed slučajnog brisanja, hakerskog napada ili neke druge nepredvidive situacije?

Iako većina web hosting providera nudi backup, postoji mogućnost da je backup napravljen i po nekoliko dana prije negoli ste postavili veću količinu sadržaja ili napravili značajnije izmjene u dizajnu i postavkama stranice.
 

Opširnije