prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/vpshosting.jpg
 • 31.
  lis
  2013.

Web hosting ili reseller hosting: Koje je pravo rješenje za vas?

Naši postojeći korisnici često nam šalju upite o tome je li bolje za njih zadržati svoj trenutni web hosting paket ili prijeći na reseller hosting. Isto pitanje postavljaju nam i novi korisnici prije ispunjavanja narudžbenice: što je bolje, reseller hosting ili web hosting?

Odgovor nije iznenađujući: je li bolji reseller ili običan hosting ovisi o vašim specifičnim potrebama. Slijedi nekoliko informacija koje bi vam mogle pomoći pri donošenju odluke o tome koji POSLuH-ov hosting paket izabrati.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 29.
  lis
  2013.

Ažurirajte svoj Wordpress na najnoviju verziju 3.7

Prije nekoliko dana izašla je nova verzija WordPressa - WordPress 3.7 - pa molimo sve korisnike naših web hosting usluga čije su stranice u WordPressu da ih ažuriraju na najnoviju verziju. Nova verzija nosi naziv “Basie”, a tako je nazvana u čast Count Basiea, slavnog američkog jazz glazbenika.

Najnoviju verziju WordPressa možete preuzeti ovdje, a podrobnije o njoj možete pročitati na službenoj stranici WordPressa.

WordPress 3.7 donosi mnoge novosti od kojih se mogu izdvojiti sljedeće:

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 28.
  lis
  2013.

Kako pokrenuti uspješnu web stranicu pomoću Wordpressa u 10 koraka

Izrada web stranice pomoću WordPressa može Vam se činiti kompliciranim zadatkom, ako nikad niste probali raditi s Wordpressom. Na sreću, jedna od najboljih značajki WordPressa je njegova intuitivnost i jednostavnost korištenja: može ga s lakoćom koristiti svatko! Iako tehnički dio postavljanja web stranice u WordPressu nije jako složen, znati što staviti na web stranicu i kako da bude uspješna može biti malo teže.

U nastavku ćemo u 10 jednostavnih koraka objasniti kako početi s WordPressom. Jednostavno pratite korake i u vrlo kratkom vremenu Vaša web stranica bit će funkcionalna.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/cpanel-u-ponudi.jpg
 • 25.
  lis
  2013.

Olakšajte si život korištenjem web hosting kontrolnih panela

Ako vam nisu poznati tehnički aspekti web hostinga, ne morate brinuti – web hosting kontrolni paneli olakšat će vam život. Kontrolni panel je sučelje pomoću kojeg možete upravljati svojim hosting računom i svim njegovim aspektima.
 
Dobro i jednostavno upravljačko sučelje može znatno uštedjeti vaše vrijeme, a samim time i novac. Stoga je prvo što biste trebali naučiti nakon zakupa hostinga kako koristiti upravljački panel koji vam je na raspolaganju.
 

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/vpshosting.jpg
 • 20.
  lis
  2013.

Kako procijeniti koliki je bandwidth potreban za optimalan rad web stranice

Jedna od mnogih stvari o kojima morate voditi računa prilikom odabira hosting paketa jest bandwidth koji će biti potreban za ispravno funkcioniranje web stranice koju ćete smjestiti na paket.

Kako biste napravili dobru procjenu svojih potreba, najprije morate razumijeti što se misli pod pojmom bandwidth kada se radi o web hostingu.

Opširnije