prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/vpshosting.jpg
 • 13.
  stu
  2013.

Kada odabrati web hosting na Linux, a kada na Windows serveru?

Mnogi korisnici koji se prvi puta susreću s web hostingom nerijetko su zbunjeni nebrojenim opcijama koje im stoje na raspolaganju. Osim što hosting tvrtke niču kao gljive poslije kiše pa je teško na prvi pogled razlučiti kvalitetne i stabilne pružatelje usluga od nepouzdanih, za pravilan odabir web hostinga potrebno je upoznati se s nizom tehničkih značajki usluge kao što je bandwidth, diskovni prostor, kontrolni panel, hosting platforma i slično. Jedno od čestih pitanja koje nam postavljaju korisnici koji prvi puta naručuju prostor za web stranice je koja je razlika između Windows i Linux hosting platforme. U ovom članku pokušat ćemo to razjasniti i otkloniti neke uobičajene zablude o tom pitanju.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/rodendan.jpg
 • 07.
  stu
  2013.

Proslavite 18. godina našeg postojanja uz besplatni MINI hosting paket!

Ove godine POSLuH obilježava svoj 18. rođendan. Ponosno možemo istaknuti da smo jedina web hosting tvrtka u Hrvatskoj koja je doživjela svoju punoljetnost. Tijekom našeg odrastanja polako, ali sigurno uspinjali smo se prema vrhu te smo sada jedan od 5 najvećih hrvatskih pružatelja hosting usluga. Na uspješnom poslovanju ponajprije moramo zahvaliti našim vjernim korisnicima, kojih je svake godine sve više.

U sklopu proslave ove lijepe obljetnice odlučili smo darovati 18 MINI hosting paketa, po jedan za svaku godinu našeg uspješnog poslovanja.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/vpshosting.jpg
 • 04.
  stu
  2013.

Preselite svoju web stranicu na novi cPanel hosting u 5 jednostavnih koraka

Promjena web hostinga ne mora uvijek biti komplicirana, čak i kada ne znate puno o samom postupku. Ime Vaše domene ostaje isto, a mijenja se samo IP adresa. Svoju stranicu možete preseliti vrlo brzo, a da pri tome Vaša stranica cijelo vrijeme ostane dostupna.

S obzirom na to da većina naših korisnika koristi cPanel hosting, u ovom članku pojasnit ćemo selidbu web stranice na novi hosting pomoću cPanela.
 

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/vpshosting.jpg
 • 31.
  lis
  2013.

Web hosting ili reseller hosting: Koje je pravo rješenje za vas?

Naši postojeći korisnici često nam šalju upite o tome je li bolje za njih zadržati svoj trenutni web hosting paket ili prijeći na reseller hosting. Isto pitanje postavljaju nam i novi korisnici prije ispunjavanja narudžbenice: što je bolje, reseller hosting ili web hosting?

Odgovor nije iznenađujući: je li bolji reseller ili običan hosting ovisi o vašim specifičnim potrebama. Slijedi nekoliko informacija koje bi vam mogle pomoći pri donošenju odluke o tome koji POSLuH-ov hosting paket izabrati.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 29.
  lis
  2013.

Ažurirajte svoj Wordpress na najnoviju verziju 3.7

Prije nekoliko dana izašla je nova verzija WordPressa - WordPress 3.7 - pa molimo sve korisnike naših web hosting usluga čije su stranice u WordPressu da ih ažuriraju na najnoviju verziju. Nova verzija nosi naziv “Basie”, a tako je nazvana u čast Count Basiea, slavnog američkog jazz glazbenika.

Najnoviju verziju WordPressa možete preuzeti ovdje, a podrobnije o njoj možete pročitati na službenoj stranici WordPressa.

WordPress 3.7 donosi mnoge novosti od kojih se mogu izdvojiti sljedeće:

Opširnije