prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/vpshosting.jpg
 • 04.
  stu
  2013.

Preselite svoju web stranicu na novi cPanel hosting u 5 jednostavnih koraka

Promjena web hostinga ne mora uvijek biti komplicirana, čak i kada ne znate puno o samom postupku. Ime Vaše domene ostaje isto, a mijenja se samo IP adresa. Svoju stranicu možete preseliti vrlo brzo, a da pri tome Vaša stranica cijelo vrijeme ostane dostupna.

S obzirom na to da većina naših korisnika koristi cPanel hosting, u ovom članku pojasnit ćemo selidbu web stranice na novi hosting pomoću cPanela.
 

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/vpshosting.jpg
 • 31.
  lis
  2013.

Web hosting ili reseller hosting: Koje je pravo rješenje za vas?

Naši postojeći korisnici često nam šalju upite o tome je li bolje za njih zadržati svoj trenutni web hosting paket ili prijeći na reseller hosting. Isto pitanje postavljaju nam i novi korisnici prije ispunjavanja narudžbenice: što je bolje, reseller hosting ili web hosting?

Odgovor nije iznenađujući: je li bolji reseller ili običan hosting ovisi o vašim specifičnim potrebama. Slijedi nekoliko informacija koje bi vam mogle pomoći pri donošenju odluke o tome koji POSLuH-ov hosting paket izabrati.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 29.
  lis
  2013.

Ažurirajte svoj Wordpress na najnoviju verziju 3.7

Prije nekoliko dana izašla je nova verzija WordPressa - WordPress 3.7 - pa molimo sve korisnike naših web hosting usluga čije su stranice u WordPressu da ih ažuriraju na najnoviju verziju. Nova verzija nosi naziv “Basie”, a tako je nazvana u čast Count Basiea, slavnog američkog jazz glazbenika.

Najnoviju verziju WordPressa možete preuzeti ovdje, a podrobnije o njoj možete pročitati na službenoj stranici WordPressa.

WordPress 3.7 donosi mnoge novosti od kojih se mogu izdvojiti sljedeće:

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 28.
  lis
  2013.

Kako pokrenuti uspješnu web stranicu pomoću Wordpressa u 10 koraka

Izrada web stranice pomoću WordPressa može Vam se činiti kompliciranim zadatkom, ako nikad niste probali raditi s Wordpressom. Na sreću, jedna od najboljih značajki WordPressa je njegova intuitivnost i jednostavnost korištenja: može ga s lakoćom koristiti svatko! Iako tehnički dio postavljanja web stranice u WordPressu nije jako složen, znati što staviti na web stranicu i kako da bude uspješna može biti malo teže.

U nastavku ćemo u 10 jednostavnih koraka objasniti kako početi s WordPressom. Jednostavno pratite korake i u vrlo kratkom vremenu Vaša web stranica bit će funkcionalna.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/cpanel-u-ponudi.jpg
 • 25.
  lis
  2013.

Olakšajte si život korištenjem web hosting kontrolnih panela

Ako vam nisu poznati tehnički aspekti web hostinga, ne morate brinuti – web hosting kontrolni paneli olakšat će vam život. Kontrolni panel je sučelje pomoću kojeg možete upravljati svojim hosting računom i svim njegovim aspektima.
 
Dobro i jednostavno upravljačko sučelje može znatno uštedjeti vaše vrijeme, a samim time i novac. Stoga je prvo što biste trebali naučiti nakon zakupa hostinga kako koristiti upravljački panel koji vam je na raspolaganju.
 

Opširnije