prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/images/novosti/twitter.png
 • 07.
  lis
  2013.

Kako iskoristiti Twitter za promidžbu web stranice

Twitter je u samo sedam godina prerastao iz skromne web stranice za mikroblogging u čudovištan internetski fenomen. Ne samo da danas svi znaju za Twitter, nego je postao i nezaobilazan alat za online marketing.

To nije nimalo čudno s obzirom na to da Twitter trenutno ima 190 milijuna jedinstvenih mjesečnih posjetitelja, a više od 35 tisuća novih korisnika počinje ga koristiti svakoga dana. Svi ti korisnici dnevno odašilju otprilike 58 milijuna tweetova. Ovi podatci Twitter čine izvrsnim mjestom za stjecanje novih klijenata. U nastavku slijedi nekoliko savjeta za promidžbu pomoću Twittera.

Opširnije
/images/novosti/nov5.jpg
 • 04.
  lis
  2013.

Zašto je važno redovito raditi backup web stranice?

Ako često radite na računalu, makar samo pisali u Wordu, vjerojatno Vam se barem jednom dogodilo da ste nepovratno izgubili dokument na koji ste utrošili nekoliko sati rada, bilo zbog kvara na računalu, bilo jer ste ga slučajno izbrisali ili preko njega spremili neki drugi dokument.

Ako ste sretnik kojeg su takve nezgode zaobišle, onda ste sigurno takve priče čuli od svojih kolega ili prijatelja koji nisu bili Vaše sreće i prošli su kroz bolno iskustvo nepovratnog gubitka važnih podataka jer nisu imali njihovu sigurnosnu kopiju ili backup.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/nova-web-stranica.jpg
 • 01.
  lis
  2013.

Plan za izradu web stranice u 9 koraka

Izrada web stranice bez plana je poput izgradnje zgrade bez projekta. Bez obzira na to hoćete li sami sebi ili svojoj tvrtki izraditi stranicu ili ćete izradu web stranice naručiti od profesionalnih web dizajnera, prethodnim planiranjem web stranice možete izbjeći izostavljanje nekih važnih elemenata ili funkcionalnosti stranice, a time i dodatne troškove ili druge neugodnosti.

Ako ste web dizajner i bavite se izradom web stranica za druge, stavljanje na papir svega vezanog uz web stranicu određenog klijenta prije slanja ponude i početka izrade weba pomoći će Vam da odredite realan rok izrade i da ga se držite, kao i da odredite pravu cijenu svojih usluga.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 27.
  ruj
  2013.

Wordpress hosting: Što je potrebno za smještaj web stranice izrađene pomoću Wordpressa?

WordPress je jedna od aplikacija koju korisnici najčešće instaliraju na svojim hosting računima. Shared hosting ili hosting na dijeljenom serveru idealan je za korisnike koji se tek počinju služiti Wordpressom.

Ako ste jedan od takvih korisnika, svakako će Vam biti korisno doznati što sve hosting mora imati da bi web stranica u Wordpressu ispravno funkcionirala.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/vpshosting.jpg
 • 21.
  ruj
  2013.

Reseller hosting: 9 savjeta za preprodaju hosting usluga

Reseller hosting ili preprodaja hostinga može biti izvrstan način za zaradu dodatnih prihoda. Pružanje hosting usluga omogućuje Vam da postavljate i upravljate web stranicama, e-mailovima i domenama ne samo za druge, nego i za svoje vlastite potrebe.

Međutim, kao i u drugim djelatnostima, teško je odvažiti se na počinjanje svog vlastitog hosting biznisa te mnogi odustanu i prije nego što su probali. U ovom članku donosimo Vam 9 savjeta o tome što Vam sve treba da biste postali reseller. Naši savjeti trebali bi Vam pomoći u odluci želite li se baviti reseller hostingom te pomoći da izbjegnete neke početničke greške.

Opširnije