prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/com-net-org.jpg
 • 17.
  ruj
  2013.

Registracija domene: Utjecaj naziva domene na optimizaciju web stranica za tražilice (SEO)

Registracija domene, odnosno koju domenu izabrati jedna je od prvih i najvažnijih odluka koju morate donijeti pri izradi nove web stranice. Vaš izbor domene utjecat će na uspjeh web stranice gotovo u svakom pogledu, uključujući optimizaciju stranice za tražilice (SEO) i marketing na društvenim mrežama (SMM).

Prva dvojba s kojom ćete se susresti pri registraciji domene je da li registrirati domenu koja sadrži ključne riječi koje su bitne za vašu web stranicu ili pokušati s registracijom domene koja je manje generička i može postati brend.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 12.
  ruj
  2013.

Izašla nova verzija Wordpressa: Wordpress 3.6.1.

Wordpress.org objavio je novu verziju Wordpressa, zamjenu za dosadašnju verziju 3.6., koja je do sada preuzeta gotovo 7 milijuna puta. U novoj verziji 3.6.1. popravljeno je 13 bugova koji su se pojavili u ranijoj verziji 3.6. Nova verzija Wordpressa popravlja i neke sigurnosne propuste koji su se pojavljivali u ranijim verzijama ovog popularnog open source CMS-a.

Stoga svim korisnicima koji imaju stranice u Wordpressu preporučujemo da čim prije nadograde svoj Wordpress na najnoviju verziju, kako bi izbjegli eventualne neugodnosti s neovlaštenim upadima na stranicu, odnosno s hakiranjem.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/vpshosting.jpg
 • 10.
  ruj
  2013.

Web hosting usluge s vlastitom (dediciranom) IP adresom: Zašto odabrati te koje su sve prednosti

Kada želite staviti svoju web stranicu na internet, možete birati između nekoliko opcija vezanih uz hosting. Većina se ne upušta u postavljanje vlastite infrastrukture za smještaj web stranica, nego izabere neku od sljedećih mogućnosti: hosting na dijeljenom serveru (shared web hosting), najam virtualnog privatnog servera (VPS server) ili zakup dediciranog servera (dedicated server).

Zbog znatno povoljnijih cijena shared hostinga u odnosu na virtualni privatni server ili namjenski poslužitelj, mnogi korisnici odlučuju se upravo za taj oblik web hostinga.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/vpshosting.jpg
 • 04.
  ruj
  2013.

VPS hosting ili dedicated server: Što odabrati?

Ako imalo nalikujete ostalim webmasterima, svoju avanturu s vlastitom web stranicom započet ćete zakupom hosting paketa na dijeljenom serveru, kako biste uštedjeli dok Vaša web stranica ne stekne vjernu publiku i počne donositi zaradu. No, sa sve većim rastom broja posjetitelja, nužno se nameće pitanje: Je li vrijeme za nadogradnju na virtualni privatni server ili dedicirani server?

Prije negoli donesete bilo kakvu odluku, trebali biste biti na čistu o tome što je hosting na virtualnom privatnom serveru (VPS ili VPS hosting), a što dedicirani hosting, odnosno hosting na namjenskom (dedicated) serveru, te koja od tih mogućnosti je „ona prava“ za Vas.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/nova-web-stranica.jpg
 • 09.
  kol
  2013.

Nova POSLuH-ova web stranica i nove usluge

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novu POSLuH-ovu web stranicu. Novu web stranicu osmislili smo tako da svi sadržaji na njoj budu lako dostupni i pregledni našim korisnicima. Između ostalog, na stranici smo uveli i rubrike za česta pitanja te razne upute i vodiče vezane uz web hosting usluge koje ćemo redovito osvježavati novim sadržajima.

Sve vaše sugestije za daljnje poboljšanje naše web stranice rado ćemo prihvatiti te vas pozivamo da nam se javite na direktor@posluh.hr.

Usporedno s novom stranicom uveli smo mnogo novosti i promjena vezanih uz naše usluge.

Opširnije