prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/images/novosti/nov2.jpg
 • 01.
  srp
  2013.

Čestitamo ulazak u EU uz besplatnu .eu domenu!

Dragi POSLuH-ovi korisnici, čestitamo vam ulazak u Europsku uniju!

Kako bismo obilježili taj veliki događaj za Hrvatsku, uz svaki novi MINI, MIDI ili MAXI hosting paket darujemo besplatnu registraciju nove .eu domene u trajanju od godinu dana ili besplatan transfer postojeće .eu domene s nekog drugog registrara na POSLuH-ov registrar uz produljenje u trajanju od godinu dana.

Opširnije
/images/novosti/nov1.jpg
 • 01.
  srp
  2013.

POSLuH je postao registrar za .eu domene

POSLuH je postao ovlašteni EURid-ov registrar za .EU domene.

.EU domena vršna je internetska domena (ccTLD) za Europsku uniju. .EU domene dostupne su za registraciju od 7. prosinca 2005., a mogu ih registrirati samo rezidenti država članica Europske unije.

Domenom upravlja organizacija pod nazivom EURid (www.eurid.eu), konzorcij koji održava baze podataka i tehničku infrastrukturu potrebnu za prisutnost .EU domena na internetu.

Opširnije
/images/novosti/nov3.jpg
 • 19.
  ožu
  2013.

Opasnost od phishing poruka

Molimo Vas da ignorirate sve poruke e-pošte koje primite, a u kojima se od Vas traži da pošaljete svoje osobne podatke (korisnička imena, zaporke, ime i prezime i slično) odgovorom na poruku ili upisom u neki on-line obrazac, bilo da je u poruci kao pošiljatelj naznačen posluh.hr ili bilo tko drugi.

Naime, radi se o tzv. phishingu, prijevarnoj i nezakonitoj praksi koja u posljednje vrijeme uzima sve više maha i čiji je cilj krađa osobnih podataka u različite svrhe (primjerice, provaljivanje u račun e-pošte). Ovim putem skrećemo pozornost na to da POSLuH od Vas nikada neće tražiti da nam pošaljete svoje korisničke podatke preko e-pošte.

Opširnije
/images/novosti/nov4.gif
 • 25.
  sij
  2013.

Novo u ponudi - .rs i .si domene!

U našoj ponudi, uz desetke drugih domena, od sada možete naći i .RS i .SI domene. .RS domena vršna je internetska domena Republike Srbije, dok je .SI domena vršna internetska domena Republike Slovenije.

Prilikom registracije .RS i .SI domena ne postoje posebna ograničenja te ih može registrirati svatko, neovisno o tome je li rezident navedenih država ili nije. Registracija .rs i .si domena posebno se preporučuje tvrtkama koje posluju ili svoje poslovanje žele proširiti na Srbiju ili Sloveniju.

POSLuH registraciju .rs i .si domena nudi po izuzetno povoljnoj cijeni od 160,00 kn godišnje (PDV uključen).

 

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/uputstva-online-administracija.jpg
 • 11.
  tra
  2012.

Nova adresa našeg ureda: Livanjska 11, Zagreb

Obavještavamo Vas da se POSLuH-ov ured sada nalazi na novoj lokaciji, na adresi Livanjska 11, u Zagrebu.

Ured u Livanjskoj 11 nalazi se u blizini naše dosadašnje lokacije na adresi Srednjaci 22, gdje će momentalno ostati registrirano sjedište društva. Međutim, na staroj adresi više neće biti stalno prisutnih djelatnika te Vas molimo da se za sva pitanja vezana uz hosting usluge, registraciju domena ili izradu web stranica obratite na adresu Livanjska 11, uz prethodnu telefonsku najavu.

Opširnije