prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/registrirajte-hr-domenu.jpg
 • 01.
  ožu
  2012.

PDV 25%, naše cijene ostaju iste!

Unatoč lošoj gospodarskoj situaciji u zemlji koja je rezultirala povećanjem PDV-a na 25%, POSLuH svoje cijene neće mijenjati.

POSLuH će i nadalje nuditi registraciju hrvatskih domena po izuzetno povoljnim cijenama od samo 545 kn/god (PDV uključen) za naplatne .hr domene i od samo 37 kn/god (PDV uključen) za .com.hr domene.

Odabirom nekog od naših hosting paketa, dobit ćete najbolji omjer opremljenosti paketa i cijene, uz smještaj Vaših stranica na serverima u Hrvatskoj.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/maxi-hosting-akcija.png
 • 02.
  sij
  2012.

Povećali smo hosting pakete

Počevši s 1. siječnjem 2012. godine, odlučili smo utrostručiti diskovni prostor na svim našim hosting paketima. Cijene paketa ostale su iste pa su POSLuH-ovi paketi postali najpovoljniji web hosting paketi na hrvatskom tržištu smješteni na serverima u Hrvatskoj.

Kako neprestano širimo svoje poslovanje i ulažemo u svoj vlastiti podatkovni centar, u budućnosti ćemo naše hosting pakete nastojati obogaćivati i dodatnim resursima, ostajući pri istim cijenama. Nadamo se da ćemo vrlo brzo postići naš konačan cilj, a to je pružanje hosting usluga koje svojim cijenama bez problema mogu konkurirati onima američkih ili njemačkih pružatelja hosting usluga.
 

Opširnije
/images/novosti/nov5.jpg
 • 01.
  pro
  2011.

Wordpress - česta meta hackera!

WordPress je trenutno jedan od najpopularnijih open CMS sustava za izradu web stranica. Zbog svoje iznimno velike popularnosti česta je meta napada hackera i hackerskih organizacija, koji radi neke sitne dobiti ili češće samo radi vlastite promocije izmjenjuju sadržaj naslovne stranice.

U ovom članku donosimo Vam nekoliko osnovnih pravila kojih biste se trebali držati kako bi Vaša web stranica bazirana na WordPressu bila sigurnija i manje podložna neovlaštenim upadima hakera.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/brisanje-1000-domena.jpg
 • 14.
  lis
  2011.

CARNet objavio da briše 10000 domena

CARNet je danas objavio da kod preko 10000 domena nisu ažurirani podatci o kontakt e-mail adresama korisnika tih domena.

 

Budući da zbog nedostatka kontakt podataka takvi korisnici ne primaju obavijesti o istjecanju domena, a domene se nakon isteka 30 dana od poslane obavijesti automatski brišu iz registra, vjerojatno će automatski biti obrisano preko 10000 domena, a time će web stranice, komunikacije e-mailom i svi drugi internetski servisi unutar takvih domena prestati biti javno dostupni.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/carnet-uveo-administraciju.jpg
 • 16.
  ruj
  2011.

CARNet uveo on-line administraciju domena

Od 15. lipnja 2011. CARNet je uveo mogućnost on-line administracije za korisnike besplatnih domena. Za promjenu podataka (uključujući i podatke o DNS serverima) više nije potrebno slati potpisane i ovjerene obrasce, već se promjene vrše on-line.

Više o tome možete pročitati na:
http://www.carnet.hr/dns?news_hk=57362&news_id=1710&mshow=91223#mod_news

Brisanje i transferi besplatnih domena također će se provoditi on-line po novom postupku od 20. lipnja 2011. tako da niti za njih nije potrebna papirnata dokumentacija kao do sada.

Opširnije