prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/images/novosti/nov3.jpg
 • 19.
  ožu
  2013.

Opasnost od phishing poruka

Molimo Vas da ignorirate sve poruke e-pošte koje primite, a u kojima se od Vas traži da pošaljete svoje osobne podatke (korisnička imena, zaporke, ime i prezime i slično) odgovorom na poruku ili upisom u neki on-line obrazac, bilo da je u poruci kao pošiljatelj naznačen posluh.hr ili bilo tko drugi.

Naime, radi se o tzv. phishingu, prijevarnoj i nezakonitoj praksi koja u posljednje vrijeme uzima sve više maha i čiji je cilj krađa osobnih podataka u različite svrhe (primjerice, provaljivanje u račun e-pošte). Ovim putem skrećemo pozornost na to da POSLuH od Vas nikada neće tražiti da nam pošaljete svoje korisničke podatke preko e-pošte.

Opširnije
/images/novosti/nov4.gif
 • 25.
  sij
  2013.

Novo u ponudi - .rs i .si domene!

U našoj ponudi, uz desetke drugih domena, od sada možete naći i .RS i .SI domene. .RS domena vršna je internetska domena Republike Srbije, dok je .SI domena vršna internetska domena Republike Slovenije.

Prilikom registracije .RS i .SI domena ne postoje posebna ograničenja te ih može registrirati svatko, neovisno o tome je li rezident navedenih država ili nije. Registracija .rs i .si domena posebno se preporučuje tvrtkama koje posluju ili svoje poslovanje žele proširiti na Srbiju ili Sloveniju.

POSLuH registraciju .rs i .si domena nudi po izuzetno povoljnoj cijeni od 160,00 kn godišnje (PDV uključen).

 

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/uputstva-online-administracija.jpg
 • 11.
  tra
  2012.

Nova adresa našeg ureda: Livanjska 11, Zagreb

Obavještavamo Vas da se POSLuH-ov ured sada nalazi na novoj lokaciji, na adresi Livanjska 11, u Zagrebu.

Ured u Livanjskoj 11 nalazi se u blizini naše dosadašnje lokacije na adresi Srednjaci 22, gdje će momentalno ostati registrirano sjedište društva. Međutim, na staroj adresi više neće biti stalno prisutnih djelatnika te Vas molimo da se za sva pitanja vezana uz hosting usluge, registraciju domena ili izradu web stranica obratite na adresu Livanjska 11, uz prethodnu telefonsku najavu.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/registrirajte-hr-domenu.jpg
 • 01.
  ožu
  2012.

PDV 25%, naše cijene ostaju iste!

Unatoč lošoj gospodarskoj situaciji u zemlji koja je rezultirala povećanjem PDV-a na 25%, POSLuH svoje cijene neće mijenjati.

POSLuH će i nadalje nuditi registraciju hrvatskih domena po izuzetno povoljnim cijenama od samo 545 kn/god (PDV uključen) za naplatne .hr domene i od samo 37 kn/god (PDV uključen) za .com.hr domene.

Odabirom nekog od naših hosting paketa, dobit ćete najbolji omjer opremljenosti paketa i cijene, uz smještaj Vaših stranica na serverima u Hrvatskoj.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/maxi-hosting-akcija.png
 • 02.
  sij
  2012.

Povećali smo hosting pakete

Počevši s 1. siječnjem 2012. godine, odlučili smo utrostručiti diskovni prostor na svim našim hosting paketima. Cijene paketa ostale su iste pa su POSLuH-ovi paketi postali najpovoljniji web hosting paketi na hrvatskom tržištu smješteni na serverima u Hrvatskoj.

Kako neprestano širimo svoje poslovanje i ulažemo u svoj vlastiti podatkovni centar, u budućnosti ćemo naše hosting pakete nastojati obogaćivati i dodatnim resursima, ostajući pri istim cijenama. Nadamo se da ćemo vrlo brzo postići naš konačan cilj, a to je pružanje hosting usluga koje svojim cijenama bez problema mogu konkurirati onima američkih ili njemačkih pružatelja hosting usluga.
 

Opširnije