prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/uputstva-online-administracija.jpg
 • 29.
  lip
  2011.

Online administracija besplatnih hr domena

Sukladno promjenama u administraciji besplatnih .hr domena od 15. lipnja 2011. uvedena je online administracija domena (promjena DNS zapisa kao i ažuriranje podataka).

Ova novost u administraciji ne odnosi se na korisnike com.hr, from.hr, iz.hr, name.hr te naplatnih sekundarnih domena (naplatnih .hr domena).

Prije samog postupka promjene podataka bilo bi poželjno da provjerite koje podatke CARNet trenutno ima u svojoj evidenciji. Najvažniji podatak na koji morate obratiti pažnju jest KONTAKT E-MAIL pod podatcima o korisniku domene (vlasniku domene).

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/uskladjivanje-registrar-domena-pravilnik.jpg
 • 17.
  svi
  2011.

Usklađivanje .hr domena s odredbama pravilnika

Stupanjem na snagu Pravilnika o ustrojstvu i upravljanju vršnom nacionalnom internetskom domenom 8. travnja 2010., potrebno je uskladiti registar .hr domena s odredbama Pravilnika.

Obzirom da na određenom broju domena korisnički podaci nisu ažurirani, prvi korak u usklađivanju je ažuriranje e-mail adresa korisnika koje će se kasnije koristiti za svu komunikaciju s korisnicima vezano uz upravljanje domenom koja je registrirana kao besplatna domena.

CARNet će kontaktirati korisnike putem svih e-mail adresa koje ima u registru, međutim, kako su prve domene registrirane još 1996., a korisnici nisu ažurirali promjene, postoji mogućnost da su kontakt podaci neispravni.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/maxi-hosting-akcija.png
 • 22.
  tra
  2011.

MAXI hosting paket na akciji

Svi korisnici koji kupe novi MAXI hosting paket u razdoblju od 31. ožujka 2011. do 30. travnja 2011. moći će paket koristiti dvostruko duže od zakupljenog razdoblja.

Drugim riječima, oni koji kupe MAXI hosting paket na godinu dana, moći će ga koristiti dvije godine, oni koji kupe paket na dvije godine, moći će ga koristiti četiri godine i tako dalje.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i hostajte svoje stranice na vrhunskim poslužiteljima u hrvatskom datacentru.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/web-hosting-akcija.jpg
 • 20.
  lis
  2010.

Web hosting paketi s besplatnom domenom

Svi korisnici koji od 20. listopada do 20. studenog 2010. godine odluče zakupiti neki od POSLuH-ovih hosting paketa na poklon dobivaju jednu .com, .net, .info, .biz, .name, .org ili .com.hr domenu u trajanju od godinu dana.

Korisnici mogu odabrati hoće li ovu mogućnost koristiti za besplatnu registraciju nove domene u trajanju od godinu dana ili za transfer svoje postojeće domene s nekog drugog registrara na POSLuH-ov registrar uz produljenje u trajanju od godinu dana. Svoj novi MINI, MIDI ili MAXI web hosting paket možete naručiti OVDJE.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/com-net-org.jpg
 • 01.
  lis
  2010.

Com, net, org, info, biz, name i eu domene po 77 kn!

Cijena com, net, org, info, biz, name i eu domena umjesto 79 kn, sada iznosi 77 kn (PDV uključen).

Kako bismo vam dali još jedan razlog da za vaše internet potrebe koristite POSLuH, smanjili smo cijenu com, net, org, info, biz, name i eu domena. Umjesto prijašnjih 79 kn, navedene domene sada koštaju 77 kn (PDV uključen) godišnje.

Opširnije