prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/registrirajte-hr-domenu.jpg
 • 02.
  srp
  2010.

Registrirajte .HR domenu po najpovoljnijoj cijeni

Cijena naplatnih .HR domena kod POSLuH-a najpovoljnija na tržištu - 545,00 kn (443,08 kn plus PDV) godišnje!

1. srpnja 2010. započela je registracija naplatnih .HR domena. Kao što već sigurno znate, POSLuH je postao ovlašteni CARNet-ov registrar za .HR domene te Vas pozivamo da naplatne .HR domene registrirate kod nas. Zašto? Odgovor je jednostavan. Trenutno nudimo najpovoljnije cijene registracije naplatnih .HR domena na tržištu!

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/objasnjenje-carneta.png
 • 30.
  lip
  2010.

Registracija generičkih pojmova

Pročitajte službeno objašnjenje CARNet-a vezano uz registraciju .HR domena generičkih naziva.

 

"Obzirom da je bilo puno pitanja o registraciji generičkih pojmova, stav je CARNeta da CARNet neće provjeravati nazive domena već će reagirati na eventualne pritužbe korisnika, odnosno korisnici će biti upućivani na arbitražni postupak. Jedine domene koje neće biti moguće registrirati jesu zaštićeni zemljopisni pojmovi, odnosno tehnički pojmovi i prilikom pokušaja registracije za te domene će sustav automatski javljati da su registrirane."

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/cijena-com-hr.jpg
 • 13.
  lip
  2010.

Cijena .com.hr domene samo 37 kn (PDV uključen)

POSLuH će kao ovlašteni registrar CARnet-a prva tri mjeseca primjene novog sustava registracije .com.hr domene registrirati po promotivnoj cijeni od samo 37 kn godišnje (PDV uključen).

Požurite i osigurajte svoju .com.hr domenu po najpovoljnijoj cijeni na tržištu!

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/objasnjenje-carneta.png
 • 11.
  lip
  2010.

Novi način registracije .com.hr domena

Od 15. lipnja 2010. CARNet uvodi novi način registracije com.hr domena. Domene će se moći registrirati isključivo preko ovlaštenih registrara.

Zbog prelaska na novi sustav, on-line aplikacija, a time i mogućnosti administriranja com.hr domena i registracija novih na adresi http://hr-t.dns.hr/ bit će onemogućena od srijede 9. lipnja 2010. godine od 12 sati do utorka 15. lipnja 2010. u 12 sati.

Više informacija o tome možete pročitati ovdje.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/objasnjenje-carneta.png
 • 01.
  lip
  2010.

POSLuH postao registrar za .COM.HR domene

POSLuH je danas s CARNet-om potpisao ugovor o prijenosu poslova registracije domena i time postao registrar za .com.hr domene.

CARNet je ugovorom na POSLuH prenio poslove registracije novih domena, produženja registracije postojećih domena, brisanja domena, prijenosa prava na registriranu domenu i promjenu korisničkih podataka. Poslove registrara .com.hr domena POSLuH će početi obavljati čim CARNet pokrene novi sustav za .com.hr domene, što se očekuje za 14. ili 15. lipnja.

Opširnije