prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/posluh-obavijest.png
 • 04.
  tra
  2017.

Obavijest o promjeni cijena za registraciju i produljenje domena

Obavještavamo Vas kako je došlo do promjene cijena za registraciju, produljenje i transfer domena. Popis domena s novim cijenama dostupne su na ovom linku.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/domain-has-exceeded-max-defers-failures-per-hour.jpg
 • 24.
  velj
  2017.

Što napraviti kada se pojavi greška: Domain has exceeded the max defers and failures per hour

Svaki puta kada pošaljete mail koristeći e-mail klijent(Outlook, Mozilla Thunderbird…) ili webmail naš sustav prati slanje te u slučaju da detektira više od 5 poslanih poruka koje su vraćene (mailovi se nisu mogli isporučiti iz više razloga) u odnosu na broj poslanih poruka unutar zadnjih sat vremena, slanje novih mailova se blokira na svaki puni sat, odnosno:

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/piwik-logo.png
 • 16.
  velj
  2017.

Isprobajte Piwik - izuzetno kvalitetnu alternativu za Google Analytics

Matthieu Aubry, danas direktor tvrtke Innocraft, je prije 10 godina pokrenuo projekt Piwik, čija je glavna zadaća bila stvoriti open source alternativu vodećem alatu za web analitiku - Google Analytics - koji je Google učinio dostupnim i besplatnim svim korisnicima.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/google-amp-novost.png
 • 02.
  velj
  2017.

Jeste li čuli za AMP na Google-u i zašto ga je pametno implementirati na web stranice?

Svjedoci smo kako tehnologija toliko brzo napreduje da se znamo priupitati pa tko će to sve živo više pratiti? Mi smo te sreće da smo s Google-ovim proizvodima i alatima u trendu te Vam nastojimo u sažetom obliku prenijeti

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/prijava-stranice-chrome-web-store.png
 • 17.
  sij
  2017.

Iskoristite mogućnost web posjeta i prijavite svoju web stranicu na Chrome Web Store

Dodavanjem web stranice na Chrome Web Store možete privući veći broj posjetitelja na svoju web stranicu, ali i povećati broj lojalnih posjetitelja (posjete koje se vraćaju na Vašu web stranicu). Mnogi webmasteri (uključujući i nas) do sada nisu čuli za ovu mogućnost, pa vjerujemo da se prijavom mogu ostvariti dobri rezultati s obzirom na to da ima puno manje konkurencije. Koliko benefita mogu web stranice na hrvatskom jeziku izvući iz Chrome Web Storea nažalost ne znamo niti možemo garantirati, ali s web stranicama na engleskom jeziku se definitivno isplati probati.

Opširnije