prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/akcijarujan-2016.png
 • 15.
  ruj
  2016.

Popusti preko 90% na više od 20 novih gTLD domena!

POSLUH je za Vas pripremio akcijske cijene registracije novih gTLD domena u trajanju od 15.09.2016. - 30.09.2016., a popusti iznose i preko 90% u odnosu na redovne cijene. Iskoristite sjajnu priliku da registrirate domenu koja osim što nosi naziv Vašeg brenda/projekta ima i zvučnu ekstenziju.

Opširnije
/images/novosti/ransomware-vaznost-izrade-kopije-podataka.jpg
 • 09.
  kol
  2016.

Obavijest o otežanom korištenju hosting usluga

Poštovani korisnici, Tijekom jučerašnjeg dana započeti su Brute Force i DDoS napadi, najviše po Open Source CMS-ovima, zbog čega dio naših korisnika nije bilo u mogućnosti normalno koristiti...

Opširnije
/images/novosti/gerila-marketing-slika-1.jpg
 • 12.
  srp
  2016.

Gerila marketing – strategija oglašavanja s miminalnim ulaganjima do maksimalnih rezultata

Gerilski marketing (eng. guerrilla marketing, poznat i kao gerila-marketing) je marketinška strategija koja neobičnim metodama oglašavanja te minimalnim ulaganjem nastoji ostvariti maksimalan učinak.

Opširnije
/images/novosti/prednarudzba-domena-novost.jpg
 • 27.
  lip
  2016.

Uskoro .hr domene s jednim ili dva znaka!

Od 4. srpnja 2016. godine na snagu stupaju bitne promjene pravila kod registracije .hr domena u smislu liberalizacije kod ograničenja broja znakova i vrste znakova u nazivu domene.

Opširnije
/images/novosti/ransomware-vaznost-izrade-kopije-podataka.jpg
 • 13.
  svi
  2016.

Ransomware i važnost izrade kopija podataka

Ransomware je relativno novi oblik zloćudnog softvera (malware) koji korisniku uskraćuje pristup računalnim resursima i traži plaćanje otkupnine za uklanjanje ograničenja. Neki oblici ransomwarea kriptiraju datoteke, dok drugi jednostavno zaključavaju sustav te prikazuju poruku koja korisnika nagovara na plaćanje otkupnine.

Opširnije