prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 12.
  lis
  2015.

5 važnih koraka kod čišćenja hakiranog WordPressa

Redovito održavanje CMS-a važno je za njegov stabilan rad, a osobito važno u segmentu sigurnosti. Vaši podatci i sadržaj mogu biti kompromitirani ako se ne vodi računa o redovitom održavanju sigurnosti web aplikacije, posebno kada se radi o open source rješenjima.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/top-5-trendova-web-dizajn-2015-godina.jpg
 • 09.
  lis
  2015.

TOP 5 trendova u web dizajnu za 2015. godinu

Obzirom da je već prošla polovica godine, možemo analizirati trendove u web dizajnu u prvih šest mjeseci 2015. godine i donijeti neke zaključke – u kojem smjeru se kreće dizajn. Iako mnogi smatraju dizajn kao isključivo vizualnu komponentu, no istraživanja su pokazala kako se praćenje trendova psihološki odnosno podsvjesno odražava pozitivno na korisnika.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/izrada-nove-web-stranice-potpora.jpg
 • 18.
  ruj
  2015.

Prva web stranica uz bespovratnu potporu od 4.000kn!

Vlada je 10.09.2015. prihvatila program pod nazivom "STARTCO - realiziraj vlastitu poslovnu ideju", kojim se fizičkim osobama koje osnivaju subjekt malog gospodarstva ili su u procesu osnivanja, kao i malim poduzetnicima koji su počeli s radom u protekla 24 mjeseca, osigurava bespovratna novčana potpora za nabavku informatičke opreme ili izradu prve web stranice.

Opširnije
/images/responsive-dizajn-posluh-nov.jpg
 • 08.
  ruj
  2015.

Nova POSLuH-ova web stranica – do vlastitih hosting usluga još brže i jednostavnije!

Poštovani korisnici i posjetitelji,Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novu POSLuH-ovu web stranicu. Nova web stranica osmišljena je kako bi vam sadržaj, naša ponuda i usluge bile još dostupnije, jednostavnije i preglednije. Od noviteta bismo izdvojili...

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/slika_news_2015-07-29.jpg
 • 29.
  srp
  2015.

Novo! Registrirajte neograničen broj naplatnih .hr domena

Dragi POSLuH-ovi korisnici i posjetitelji, obavještavamo vas da je CARNet donio Izmjene i dopune Pravilnika o ustrojstvu i upravljanju vršnom nacionalnom domenom. Izmjene su dostupne na ovom linku, a stupaju na snagu 30. srpnja 2015.

Opširnije