prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/optin-forms-general.jpg
 • 11.
  stu
  2015.

Top 4 email opt-in programa za WordPress

Email marketing svakim je danom sve važniji u poslovnom svijetu, naročito za tvrtke koje usluge pružaju prvenstveno krajnjim kupcima. Email marketing sve je važniji i kod blog stranica i web stranica čijim je vlasnicima stalo do novih pretplatnika, ali i samog unaprjeđenja prodaje ili povećanja broja posjetitelja.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/email.JPG
 • 27.
  lis
  2015.

Što je sve važno znati o newsletteru

Newsletter je jedan od najpopularnijih kanala direktnog marketinga koji omogućava komunikaciju s postojećim i potencijalnim klijentima. Prema istraživanjima odaziv odnosno broj otvaranja poslanog e-maila uglavnom je oko 20% dok je broj klikova na sadržaj između 1-3%.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 12.
  lis
  2015.

5 važnih koraka kod čišćenja hakiranog WordPressa

Redovito održavanje CMS-a važno je za njegov stabilan rad, a osobito važno u segmentu sigurnosti. Vaši podatci i sadržaj mogu biti kompromitirani ako se ne vodi računa o redovitom održavanju sigurnosti web aplikacije, posebno kada se radi o open source rješenjima.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/top-5-trendova-web-dizajn-2015-godina.jpg
 • 09.
  lis
  2015.

TOP 5 trendova u web dizajnu za 2015. godinu

Obzirom da je već prošla polovica godine, možemo analizirati trendove u web dizajnu u prvih šest mjeseci 2015. godine i donijeti neke zaključke – u kojem smjeru se kreće dizajn. Iako mnogi smatraju dizajn kao isključivo vizualnu komponentu, no istraživanja su pokazala kako se praćenje trendova psihološki odnosno podsvjesno odražava pozitivno na korisnika.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/izrada-nove-web-stranice-potpora.jpg
 • 18.
  ruj
  2015.

Prva web stranica uz bespovratnu potporu od 4.000kn!

Vlada je 10.09.2015. prihvatila program pod nazivom "STARTCO - realiziraj vlastitu poslovnu ideju", kojim se fizičkim osobama koje osnivaju subjekt malog gospodarstva ili su u procesu osnivanja, kao i malim poduzetnicima koji su počeli s radom u protekla 24 mjeseca, osigurava bespovratna novčana potpora za nabavku informatičke opreme ili izradu prve web stranice.

Opširnije