prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/cestitka1-mountain.jpg
 • 28.
  pro
  2015.

Čestit Božić i sretna Nova 2016. godina!

Čestit Božić i sretnu Novu 2016. godinu želi Vam POSLuH hosting!

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/savjeti-za-twitter.jpg
 • 09.
  pro
  2015.

Nekoliko praktičnih savjeta za uspješniji marketing pomoću Twittera

Jedna od društvenih mreža koja se može pokazati vrlo korisnom za privlačenje posjetitelja na Vašu poslovnu web stranicu je svakako Twitter. Ono što je kod Twittera izvrsno je to što svoje poslovanje, koristeći pametne strategije, možete promovirati potpuno besplatno te lako pronaći ciljanu publiku koja će vjerojatno biti zainteresirana za usluge ili proizvode koje nudite.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/optin-forms-general.jpg
 • 11.
  stu
  2015.

Top 4 email opt-in programa za WordPress

Email marketing svakim je danom sve važniji u poslovnom svijetu, naročito za tvrtke koje usluge pružaju prvenstveno krajnjim kupcima. Email marketing sve je važniji i kod blog stranica i web stranica čijim je vlasnicima stalo do novih pretplatnika, ali i samog unaprjeđenja prodaje ili povećanja broja posjetitelja.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/email.JPG
 • 27.
  lis
  2015.

Što je sve važno znati o newsletteru

Newsletter je jedan od najpopularnijih kanala direktnog marketinga koji omogućava komunikaciju s postojećim i potencijalnim klijentima. Prema istraživanjima odaziv odnosno broj otvaranja poslanog e-maila uglavnom je oko 20% dok je broj klikova na sadržaj između 1-3%.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/wordpress-logo.png
 • 12.
  lis
  2015.

5 važnih koraka kod čišćenja hakiranog WordPressa

Redovito održavanje CMS-a važno je za njegov stabilan rad, a osobito važno u segmentu sigurnosti. Vaši podatci i sadržaj mogu biti kompromitirani ako se ne vodi računa o redovitom održavanju sigurnosti web aplikacije, posebno kada se radi o open source rješenjima.

Opširnije