prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

/ckfinder/userfiles/images/slika_news_2015-07-29.jpg
 • 29.
  srp
  2015.

Novo! Registrirajte neograničen broj naplatnih .hr domena

Dragi POSLuH-ovi korisnici i posjetitelji, obavještavamo vas da je CARNet donio Izmjene i dopune Pravilnika o ustrojstvu i upravljanju vršnom nacionalnom domenom. Izmjene su dostupne na ovom linku, a stupaju na snagu 30. srpnja 2015.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/domains-names.jpg
 • 20.
  sij
  2015.

U ponudi 50 novih ekstenzija domena, koju ćete izabrati?

Na samom smo početku nove godine smo zahvaljujući ponajprije Vašoj vjernosti i našem kontinuiranom radu i trudu za postizanjem naprednijih i kvalitetnijih usluga obogatili našu ponudu s čak 50 novih ekstenzija domena! 

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/banner-usb-novost.jpg
 • 24.
  pro
  2014.

POSLuH vas i ovih blagdana časti, ovaj put s USB memorijom od 16GB!

I ove smo se zime povodom blagdana potrudili da dodatno ugrijemo situaciju u slučaju nadolazećih hladnih dana, dijeleći poklone – USB memoriju od 16GB uz svaki hosting paket.

Opširnije
/ckfinder/userfiles/images/google-apps-vodic-1-thumb.jpg
 • 27.
  stu
  2014.

Vodič kroz Google Apps - povećajte učinkovitost i smanjite troškove vašeg poslovanja

Google Apps i pripadajući alati u paketu, u svakodnevnoj komunikaciji i poslovanju pridonose povećanju učinkovitosti i smanjenju troškova tvrtkama svih profila i veličina.

Google Apps usluga dostupna je za poslovne korisnike i edukaciju...

Opširnije
/images/novosti/nov5.jpg
 • 07.
  lis
  2014.

10 znakova da je sigurnost Vašeg računala kompromitirana

Ako je Vaše računalo već nekoliko puta bilo zaraženo ili kompromitirano, možda je bolje da vrijeme koje biste utrošili na čišćenje virusa posvetite otkrivanju razloga zbog kojeg je Vaše računalo često meta. Mogućnosti je nekoliko, no zaraza je gotovo uvijek rezultat Vaših navika prilikom pregledavanja interneta, odnosno surfanja.

U ovom članku skrenut ćemo Vašu pozornost na neke od znakova da je Vaše računalo kompromitirano, a to znanje pomoći će Vam da promijenite svoje navike i izbjegnete probleme u budućnosti.
 

Opširnije