prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

  • Nazovite:+385 1 3841 042
  • Email adresa: podrska@posluh.hr
  • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

  • 13.
    velj
    2014.

Za Valentinovo 50% popusta na POSLuH-ove web i reseller hosting pakete

Ovo Valentinovo POSLuH hosting pripremio je za Vas izdašan popust od 50% na sve web hosting i reseller hosting pakete. Ako želite sudjelovati u našoj akciji i ostvariti pravo na ovaj super popust dovoljno je da na svojem Facebook profilu podijelite vijest o našoj akciji.

Postupak je jednostavan:

1) odaberite neki od POSLuH-ovih web hosting ili reseller hosting paketa koji Vam odgovara,
2) kliknite na gumb "Naruči" koji će Vas odvesti na našu narudžbenicu,
3) na prvoj stanici narudžbenice će Vam se otvoriti slika na koju trebate kliknuti da biste podijelili vijest o akciji na svom Facebook profilu,
4) u roku od najviše 20 minuta od kada vijest podijelite sa svojim prijateljima, vratite se na narudžbenicu i kliknite na "Aktiviraj popust",
5) nakon toga samo slijedite upute u narudžbenici.

Skrećemo pozornost na to da link na našu vijest o akciji mora biti objavljen na Vašem Facebook profilu sve do trenutka aktivacije naručene usluge, u protivnom gubite pravo na popust. Također, narudžbenicu morate ispuniti i potvrditi u roku od 20 minuta od kada podijelite poveznicu na svom Facebook profilu, jer ćete inače morati ponovno shareati da biste ostvarili popust.

Prije shareanja, svakako pregledajte karakteristike naših web hosting i reseller hosting paketa, kako biste čim prije mogli ispuniti narudžbenicu. Uvjete ove akcije možete pogledati ovdje, a ako imate bilo kakvo pitanje naša podrška stoji vam na potpunom raspolaganju!

Nadamo se da ćete iskoristiti priliku da se ovo Valentinovo zaljubite u POSLuH hosting! Akcija traje do 20.02.2014!
 

Cloud hosting na najsuvremenijoj hosting platformi

Web hosting

već od 20 kn/mj

Ako želite visoko raspoloživ, pouzdan i brz hosting na cloud platformi, naši hosting paketi idealni su za Vas. Bilo da želite smjestiti osobnu stranicu, poslovnu web trgovinu ili neki drugi online servis, mi smo Vaš pravi izbor.

Odaberi hosting paket

Domene

već od 37 kn/god

Brza i jednostavna registracija vlastite domene u par koraka, vlastita administracija domene te više od 70 ekstenzija domena u ponudi. Registrirajte već danas svoju domenu po iznimno povoljnim cijenama.

Odaberi domenu

VPS Serveri

već od 320 kn/mj

Trebate više snage i resursa za svoje web stranice? Naši kvalitetni i snažni VPS serveri riješit će sve Vaše probleme. Uvjerite se sami uz besplatno 30-dnevno probno razdoblje koje nudimo sami mi.

Odaberi VPS Server

Web stranice

već od 600 kn

Nemate web stranicu? Niste zadovoljni sa svojom postojećom stranicom? Za Vas ćemo izraditi web stranicu koristeći najmodernije i provjerene tehnološke metode poput HTML5 standarda i responzivnog dizajna.

Pogledaj ponudu