prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
  • Vaša IP adresa: 44.222.104.206

Preporučite kvalitetno i kvalitetno zaradite

  • besplatno učlanjenje i članstvo
  • jednostavno i brzo korištenje partner programa
  • gotovi marketinški materijali i njihova jednostavna upotreba
  • trajno i sigurno praćenje preporučenih posjeta i kupaca
  • neograničena mogućnost zarade
  • sigurna mjesečna isplata
  • sva davanja (porezi, prirezi, doprinosi) naša su briga
Postani partner

Koliko mogu zaraditi?

Koliko možete zaraditi ovisi isključivo o tome koliko ćete se angažirati i biti ustrajni u promidžbi naših usluga. Mogućnosti zarade neograničene su, a mi smo se pobrinuli da Vaš trud ne ostane nezapažen te ćemo ga nagraditi s većom provizijom ovisno o broju novih korisnika koje preporučite svakog mjeseca..

Npr. dovedete li novog korisnika koji zakupi hosting uslugu u iznosu 1.000,00 kn (132.72 EUR) + PDV, Vaša provizija je 200,00 kn (26.54 EUR). Proviziju možete koristiti za plaćanje zakupljenih POSLuH-ovih hosting usluga ili možete zatražiti isplatu na svoj bankovni račun. Porezi, prirezi i sva ostala potrebna davanja su naša obveza.

Ako ste tijekom kalendarskog mjeseca preporučili više od 50 novih korisnika hosting usluga, pazite sad ovo, Vaša provizija svih naručenih usluga povećava se na 35% za taj kalendarski mjesec.

Broj novih korisnika/mjesečno Iznos provizije
do 10 20%
od 11 - 25 25%
od 26 - 50 30%
više od 50 35%

Kreirajte svoju oglasnu jedinicu u par koraka

1. Vaš affiliate ID

U polje niže unesite vaš affiliate id. Ako još niste postali naš affiliate član, u naš se affiliate program možete skroz besplatno možete prijaviti ovdje.

Ako biste pronašli Vaš affiliate id, potrebno je prijaviti se ovdje. Vaš affiliate id je broj koji se nalazi na kraju vaše jedinstvene affiliate poveznice koja izgleda kao na primjeru niže, jedino se razlikuje po broju koji je označen crveno.

https://acc.posluh.hr/aff.php?aff=1232. Odaberite tip oglasa

Odaberite niže jedan od načina na koji želite promovirati naše usluge. Usluge možete promovirati preko tekstualnih i slikovnih oglasa.
4. Izradite oglas

Nakon što kliknete "Generiraj HTML kod" niže, s desne strane će se pojaviti kod kojeg kopirate i zalijepite na svoju web stranicu.

Česta pitanja

Affiliate ili partnerski program je vrsta marketinga u kojoj surađuju dvije strane: oglašivač i posrednik. Oglašivač je strana koja je kreirala partnerski program, dok je druga strana koja promovira te usluge posrednik.

Ako ste naš postojeći klijent, dovoljno je da se prijavite u svoje korisničko sučelje https://acc.posluh.hr te u izborniku odaberete poveznicu "Partnerski program" te kliknete na "Aktivirajte partnerski račun". Ako nemate kreirani korisnički račun, članom našeg partnerskog programa postajete na način da se registrirate ovdje.

Pravilo je sljedeće: Koliko ćete zaraditi ovisi o tom koliko ćete vremena posvetiti promidžbi naših usluga i koliko ćete uporni biti u pronalaženju novih korisnika. Mogućnost zarade doslovno je neograničena.

Provizija za preprodaju domena ne postoji, dok ćete za svakog korisnika koji je temeljem Vaše preporuke kod nas zakupio hosting paket, VPS hosting ili dedicated server ostvariti pravo na isplatu provizije.

Minimalni iznos za isplatu je 500 kn (66.36 EUR). Ako tijekom mjeseca sakupite manje od 500 kn (66.36 EUR), taj iznos bit će prebačen u sljedeći mjesec. Sredstva će biti doznačena na Vaš račun u banci (najkasnije do zadnjeg dana u mjesecu za prethodni mjesec).

Preko 99% posjetitelja na internetu u svojim preglednicima ima uključene kolačiće. Mnoge web stranice ne bi ispravno funkcionirale s isključenim kolačićima, pa je za pretpostaviti da su oni uključeni kod 99% internetskih korisnika.

Svaki posjetitelj koji dođe na bilo koju našu stranicu preko affiliate linka bit će zapamćen preko kolačića (cookie) u kojem stoje informacije koji affiliate ga je preporučio.

Svaki naš partner dobiva jedinstveni link kojeg može promovirati te preko kojeg sustav može pratiti broj klikova, ostvarene prodaje itd.

Poreze i prireze te doprinose kao i sva ostala davanja plaćamo mi.

Nije nužno da posjedujete vlastitu web stranicu kako bi postali naš partner, iako je mnogo lakše promovirati naše usluge ako već imate web stranicu na kojoj možete postaviti naše bannere ili ostale marketinške materijale.

Ne trebate biti naš korisnik kako bi se mogli učlaniti u naš program.

Svoj zaradu, broj preporuka i slično možete pratiti preko online sučelja u koje se možete prijaviti putem vaše e-mail adrese i lozinke.

Kodove za bannere i marketinške materijale možete preuzeti ovdje.

Naravno. Važno je da se oglašavate sa svojim jedinstvenim affiliate linkom kako bi sustav mogao pratiti Vaše preporuke.

Želite li doznati više informacija o našem Partner programu ili budete u budućnosti imali pitanja vezana uz naš Partner program, slobodno nam se obratite na podrska@posluh.hr.