prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
  • Vaša IP adresa: 34.204.198.73
Novosti

Ažurirajte svoj Wordpress na najnoviju verziju 3.7

  • POSLuH hosting
  • 29.10.2013.

 

Prije nekoliko dana izašla je nova verzija WordPressa - WordPress 3.7 - pa molimo sve korisnike naših web hosting usluga čije su stranice u WordPressu da ih ažuriraju na najnoviju verziju. Nova verzija nosi naziv “Basie”, a tako je nazvana u čast Count Basiea, slavnog američkog jazz glazbenika.

Najnoviju verziju WordPressa možete preuzeti ovdje, a podrobnije o njoj možete pročitati na službenoj stranici WordPressa.

WordPress 3.7 donosi mnoge novosti od kojih se mogu izdvojiti sljedeće:

  • Mogućnost automatskog ažuriranja: S WordPressom 3.7, na mnogim web stranicama redovita ažuriranja i sigurnosne zakrpe moći će se automatski primijeniti. Postupak ažuriranja učinjen je pouzdanijim i sigurniji, te se u tom smislu primjenjuju mnoge nove sigurnosne provjere.
  • Provjera jačine zaporki: Lozinka za prijavu u WordPress je prva linija obrane web stranice od neovlaštenih upada nepoželjnih hakera. Stoga se uvijek preporučuje koristiti komplicirane, dugačke i jedinstvene zaporke. Mjerač jačine lozinke je ažuriran kod WordPressa 3.7 te sada prepoznaje učestale greške koje lozinke čine slabima: datume, imena, znakove koji na tipkovnici dolaze po redu (123456789), pa čak i opće pojmove.
  • Bolja globalna podrška: Lokalizirane inačice WordPressa dobivat će brže i potpunije prijevode. WordPress 3.7 sadrži podršku za automatsko instaliranje pravih jezičnih datoteka i njihovo osvježavanje, što je svakako korisno za sve one koji WordPress koriste na nekom drugom jeziku, osim engleskog.