prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

 • 17.
  svi
  2011.

Usklađivanje .hr domena s odredbama pravilnika

Stupanjem na snagu Pravilnika o ustrojstvu i upravljanju vršnom nacionalnom internetskom domenom 8. travnja 2010., potrebno je uskladiti registar .hr domena s odredbama Pravilnika.

Obzirom da na određenom broju domena korisnički podaci nisu ažurirani, prvi korak u usklađivanju je ažuriranje e-mail adresa korisnika koje će se kasnije koristiti za svu komunikaciju s korisnicima vezano uz upravljanje domenom koja je registrirana kao besplatna domena.

CARNet će kontaktirati korisnike putem svih e-mail adresa koje ima u registru, međutim, kako su prve domene registrirane još 1996., a korisnici nisu ažurirali promjene, postoji mogućnost da su kontakt podaci neispravni.

Ova obavijest se ne odnosi na korisnike com.hr, from.hr, iz.hr, name.hr te naplatnih sekundarnih domena (naplatnih .hr domena).

Sam postupak vrši se web formom na adresi registrar.carnet.hr/revizija gdje dobivate niže navedeni prozor:

carnet,promjena,email,adrese

Postupak promjene e-mail adrese:

 1. Provjerite trenutne podatke o svojoj domeni na pretraživaču .hr domena.
 2. Ukoliko uvidite da je e-mail adresu korisnika domene potrebno ažurirati, upišite naziv domene u polje iznad i kliknite na 'Nastavi' nakon čega će se otvoriti forma za izmjenu podataka.

carnet,naziv,domene

 1. Nakon što upišete podatke, provjerite njihovu ispravnost i preuzmite .pdf dokument koji ovjerite potpisom i pečatom.
  Ovjereni dokument pošaljite CARNet-u ili nama (POSLuH-u) na jedan od sljedećih načina:
  • skenirani ovjereni dokument u email-u pošaljite na adresu revizija@dns.hr ili klub@posluh.hr
  • ovjereni dokument pošaljite faksom na broj 01/6661615 ili 01/3845284
  • dokument pošaljite poštom na adresu:   
   Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet
   revizija domena
   Josipa Marohnića 5
   10000 Zagreb
  • ili na adresu:
   POSLuH d.o.o.
   Srednjaci 22
   10000 Zagreb
  • Nakon što CARNet zaprimi ovjereni dokument, promjena podataka će biti izvršena o čemu ćete dobiti potvrdu e-mailom.

Više informacija o samom postupku revizije možete vidjeti na CARNet-ovim stranicama na http://www.carnet.hr/dns/administracija/revizija ili nas možete kontaktirati na e-mail adresu podrska@posluh.hr te telefon 01/3841042.

Važno je unijeti ispravnu e-mail adresu jer će se ta adresa koristiti za slanje svih obavijesti, uključujući obavijesti o isteku besplatnih domena .

Na temelju Članka 17. Pravilnika korisnici će on-line postupkom jednom godišnje morati potvrditi da i dalje zadovoljavaju uvjete korištenja besplatne domene i sve obavijesti bit će slane e-mailom. Obzirom da je postupak potpuno automatiziran, ukoliko je e-mail adresa neispravna korisnik neće dobiti obavijesti te domena može biti deaktivirana ili brisana.

Administracija besplatne domene (promjena svih korisničkih podataka) će također biti omogućena on-line u neko naredno vrijeme, a autorizacijski link za pristup podacima slat će se na e-mail adresu korisnika domene. Ukoliko adresa nije valjana, korisnik neće moći izvršiti željene promjene.

S poštovanjem,
Vaš POSLuH d.o.o.

Cloud hosting na najsuvremenijoj hosting platformi

Web hosting

već od 20 kn/mj

Ako želite visoko raspoloživ, pouzdan i brz hosting na cloud platformi, naši hosting paketi idealni su za Vas. Bilo da želite smjestiti osobnu stranicu, poslovnu web trgovinu ili neki drugi online servis, mi smo Vaš pravi izbor.

Odaberi hosting paket

Domene

već od 37 kn/god

Brza i jednostavna registracija vlastite domene u par koraka, vlastita administracija domene te više od 70 ekstenzija domena u ponudi. Registrirajte već danas svoju domenu po iznimno povoljnim cijenama.

Odaberi domenu

VPS Serveri

već od 320 kn/mj

Trebate više snage i resursa za svoje web stranice? Naši kvalitetni i snažni VPS serveri riješit će sve Vaše probleme. Uvjerite se sami uz besplatno 30-dnevno probno razdoblje koje nudimo sami mi.

Odaberi VPS Server

Web stranice

već od 600 kn

Nemate web stranicu? Niste zadovoljni sa svojom postojećom stranicom? Za Vas ćemo izraditi web stranicu koristeći najmodernije i provjerene tehnološke metode poput HTML5 standarda i responzivnog dizajna.

Pogledaj ponudu