prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
  • Vaša IP adresa: 44.222.104.206
Novosti

Darujemo vam božićne popuste na web hosting pakete do 300 kn

  • POSLuH hosting
  • 11.12.2013.

Ako želite povoljno doći do novog hosting paketa i smjestiti svoje web stranice na pouzdane i brze servere u Hrvatskoj, nemojte čekati. Za ovaj Božić POSLuH je u dogovoru s Djedom Božićnjakom pripremio za vas pregršt božićnih popusta na shared web hosting i reseller hosting pakete u trajanju od najmanje godinu dana.

Popuste u iznosu od 5, 10, 25, 50, 75, 100, 200 i 300 kuna možete dobiti pomoću naše grebalice kojoj možete pristupiti ovdje. Kako bi ostvarili pravo na popust, držeći pritisnutu lijevu tipku miša morate grebati, odnosno prelaziti pokazivačem miša preko polja označenog riječima „Sastruži ovdje“, sve dok se u istom polju ne prikaže iznos dobivenog popusta i jedinstveni promotivni kod.Ako niste zadovoljni s iznosom popusta možete ponovno grebati grebalicu koliko god puta želite, sve dok ne dobijete popust u iznosu koji želite iskoristiti za narudžbu hosting paketa.

Ali pripazite, jedinstveni promotivni kod ima rok trajanja od samo 30 minuta, što znači da u tom roku morate ispuniti narudžbenicu kako biste ostvarili popust na koji se promotivni kod odnosi.Prije grebanja, svakako pregledajte karakteristike naših web hosting i reseller hosting paketa, kako biste čim prije mogli iskoristiti promotivni kod. Uvjete ove akcije možete pogledati ovdje, a ako imate bilo kakvo pitanje naša podrška stoji vam na potpunom raspolaganju!