prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
  • Vaša IP adresa: 44.222.104.206
novosti

Još samo 4 dana do puštanja .dev domene u prodaju

  • POSLuH hosting
  • 15.02.2019.

Ukratko o .dev domeni

DEV, najnovija Googleova domena, savršen je izbor za sve one koji se bave programiranjem i tehnologijom ili pak razvojnim inženjerstvom. Od alata i platformi do jezika i blogova, .dev idealni je "dom" za sve zanimljive stvari koje namjeravate konstruirati!


Zašto .dev?

Registracija domene .dev važna je za sve tvrtke koje se oslanjaju na digitalne inovacije. Ona Vam može pružiti idealni prostor za prikazivanje proizvoda koje razvijate i Vaših inovativnih ideja, bez utjecaja na glavnu web-lokaciju tvrtke. Također, sam naziv domene posjetiteljima sugerira visoku razinu Vašeg tehničkog znanja.


Zato što je kraće slađe

S ovom specijaliziranom domenom koja je povezana s Vašom robnom markom uštedjet ćete puno nepotrebnih klikova svojim posjetiteljima. Naziv domene ističe se u rezultatima pretraživanja kada potencijalni klijenti traže razvojnog programera, a upravo .dev domena može Vašoj tvrtki dati veći kredibilitet u odnosu na konkurente.


Industrije i područja kojima je namijenjena .dev domena:

  • - Tehnološke organizacije
  • - Startupi i poduzetnici
  • - Web i razvojni programeri
  • - Blogeri u svijetu tehnologije
  • - Administratori mreže

Vaša sigurnost je naš prioritet

Naša je misija držati internet otvorenim, slobodnim i sigurnim za svakoga.

.dev domena zahtijeva posjedovanje SSL certifikata. SSL certifikat je vrlo važan jer se koristi kako bi se enkripcijom uspostavila sigurna komunikacija klijenta s web stranicom. Pobliže, SSL omogućuje sigurno slanje povjerljivih podataka putem interneta jer se podaci nakon unosa prvo šifriraju, a zatim šalju dalje. Tu dolazimo do glavne zadaće SSL-a, a to je da štiti povjerljive osobne i financijske podatke korisnika. Cijena zakupa SSL certifikata (Rapid SSL) na godišnjoj razini iznosi 170,00kn s PDV-om.


Kako registrirati .dev domenu?

Jednostavno!

Javite nam se preko našeg chata (https://www.posluh.hr) ili putem e-pošte (podrska@posluh.hr) i u vrlo kratkom roku dobit ćete sve potrebne informacije o tome kako registrirati željenu domenu.

Godišnja cijena domene iznosi:

19. veljače: 96.706,00 kn
20. veljače: 29.618,00 kn
21. veljače: 10.249,00 kn
22. veljače: 3.341,00 kn
25. veljače: 1.265,00 kn
Od 28. veljače od 17:00h: 173,00 kn

*Sve cijene uključuju PDV*

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo Vam na usluzi!