prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
  • Vaša IP adresa: 34.204.198.73
WordPress hosting | Izrada web stranica i aplikacija

Google je objavio prvi službeni plugin za WordPress

  • POSLuH hosting
  • 16.01.2014.


Google je objavio službeni Google Publisher Plugin za WordPress, platformu za objavu sadržaja koju najčešće koriste korisnici POSLuH-ovih web hosting usluga. Iako je još uvijek u beta verziji, novi plugin predstavlja jednostavniji način da vlasnici stranica izrađenih u WordPressu integriraju Googleove proizvode u svoje web stranice.

Ključna prednost ovog plugina je mogućnost pristupa Googleovim uslugama bez napuštanja WordPress platforme. Iz Googlea upozoravaju da je riječ o beta izdanju, što znači da je još potrebno fino podešavanje za mnoge inačice web stranica izrađenih u WordPressu koje se mogu naći na internetu.


Google Publisher Plugin trenutno podržava dva Googleova proizvoda, a u budućnosti će taj broj vjerojatno rasti. Plugin nudi sljedeće:

1. Podršku za Google Adsense: Zaradite pomoću oglasa na svojoj web stranici. Plugin povezuje Vašu Wordpress stranicu s Vašim Adsense računom i pojednostavljuje postavljanje oglasa na web stranicu, uklanjajući potrebu za ručno prilagođavanje HTML koda

2. Podršku za Google Webmaster Tools: Webmaster Tools stavlja Vam na raspolaganje detaljna izvješća o vidljivosti Vaše web stranice na Googleu. Plugin Vam omogućuje da verificirate svoju web stranicu na Webmaster Tools samo jednim jednostavnim klikom.

Google Publisher Plugin možete preuzeti ovdje, a Google je postavio stranice pomoći za sve one koji se žele okušati s njihovim pluginom.

Bit će zanimljivo pratiti evoluciju ovog plugina, a zasigurno će se pokazati dragocjenim alatom za vlasnike web stranice.

A za kraj, naravno, nemojte zaboraviti izraditi, smjestiti ili preseliti svoju WordPress stranicu na pouzdan i stabilan hrvatski web hosting - POSLuH hosting, na jednom od naših hosting paketa koje možete vidjeti i naručiti ovdje, a za sva pitanja naša Vas podrška spremno čeka.