prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

  • Nazovite:+385 1 3841 042
  • Email adresa: podrska@posluh.hr
  • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

  • 16.
    sij
    2014.

Google je objavio prvi službeni plugin za WordPress


Google je objavio službeni Google Publisher Plugin za WordPress, platformu za objavu sadržaja koju najčešće koriste korisnici POSLuH-ovih web hosting usluga. Iako je još uvijek u beta verziji, novi plugin predstavlja jednostavniji način da vlasnici stranica izrađenih u WordPressu integriraju Googleove proizvode u svoje web stranice.

Ključna prednost ovog plugina je mogućnost pristupa Googleovim uslugama bez napuštanja WordPress platforme. Iz Googlea upozoravaju da je riječ o beta izdanju, što znači da je još potrebno fino podešavanje za mnoge inačice web stranica izrađenih u WordPressu koje se mogu naći na internetu.


Google Publisher Plugin trenutno podržava dva Googleova proizvoda, a u budućnosti će taj broj vjerojatno rasti. Plugin nudi sljedeće:

1. Podršku za Google Adsense: Zaradite pomoću oglasa na svojoj web stranici. Plugin povezuje Vašu Wordpress stranicu s Vašim Adsense računom i pojednostavljuje postavljanje oglasa na web stranicu, uklanjajući potrebu za ručno prilagođavanje HTML koda

2. Podršku za Google Webmaster Tools: Webmaster Tools stavlja Vam na raspolaganje detaljna izvješća o vidljivosti Vaše web stranice na Googleu. Plugin Vam omogućuje da verificirate svoju web stranicu na Webmaster Tools samo jednim jednostavnim klikom.

Google Publisher Plugin možete preuzeti ovdje, a Google je postavio stranice pomoći za sve one koji se žele okušati s njihovim pluginom.

Bit će zanimljivo pratiti evoluciju ovog plugina, a zasigurno će se pokazati dragocjenim alatom za vlasnike web stranice.

A za kraj, naravno, nemojte zaboraviti izraditi, smjestiti ili preseliti svoju WordPress stranicu na pouzdan i stabilan hrvatski web hosting - POSLuH hosting, na jednom od naših hosting paketa koje možete vidjeti i naručiti ovdje, a za sva pitanja naša Vas podrška spremno čeka.

Cloud hosting na najsuvremenijoj hosting platformi

Web hosting

već od 20 kn/mj

Ako želite visoko raspoloživ, pouzdan i brz hosting na cloud platformi, naši hosting paketi idealni su za Vas. Bilo da želite smjestiti osobnu stranicu, poslovnu web trgovinu ili neki drugi online servis, mi smo Vaš pravi izbor.

Odaberi hosting paket

Domene

već od 37 kn/god

Brza i jednostavna registracija vlastite domene u par koraka, vlastita administracija domene te više od 70 ekstenzija domena u ponudi. Registrirajte već danas svoju domenu po iznimno povoljnim cijenama.

Odaberi domenu

VPS Serveri

već od 320 kn/mj

Trebate više snage i resursa za svoje web stranice? Naši kvalitetni i snažni VPS serveri riješit će sve Vaše probleme. Uvjerite se sami uz besplatno 30-dnevno probno razdoblje koje nudimo sami mi.

Odaberi VPS Server

Web stranice

već od 600 kn

Nemate web stranicu? Niste zadovoljni sa svojom postojećom stranicom? Za Vas ćemo izraditi web stranicu koristeći najmodernije i provjerene tehnološke metode poput HTML5 standarda i responzivnog dizajna.

Pogledaj ponudu