prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

  • Nazovite:+385 1 3841 042
  • Email adresa: podrska@posluh.hr
  • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

  • 29.
    kol
    2017.

Google poručuje webmasterima da web stranicu prebace na HTTPS (SSL) protokol

Koristite li forme, login polja ili neke druge vrste unosa podataka na Vašu web stranicu? Google Chrome će ih označiti kao nesigurne.

U noći dana 17.8. Google je poslao e-mail obavijest putem „Google Search Console“ svim vlasnicima web stranica bez SSL certifikata koji imaju forme da će njihove stranice biti označene kao nesigurne u verziji 62 preglednika Google Chrome. To naravno nije nova obavijest jer nas je Google upozoravao na to već prije par mjeseca.

Google je izjavio, „Početkom kolovoza 2017, Chrome će prikazivati "Not secure" upozorenja u dvije moguće situacije: kada korisnik unese podatke na web stranicu bez SSL certifikata i za sve web stranice bez SSL certifikata koje se posjećuju u anonimnom modu rada.

E-mailovi koje je Google te noći poslao su sadržavali u naslovu poruke sljedeće: „Chrome will show security warning on“ te su unutar samog e-maila objasnili gdje je točno potrebno dodati SSL certifikat i uputstva kako to učiniti. Ovo je kopija jednog takvog e-maila:

Ovako će Google Chrome prikazivati upozorenje ovisno o tipu preglednika i web stranici:

Sve stranice koje će sadržavati forme gdje se unose osobni podatci, lozinke i čak podatci kreditnih kartica će biti označene kao nesigurne.

Stoga je potrebno pravovremeno reagirati i spriječiti da se korisnici koji će unositi podatke na Vašu web stranicu ne osjećaju ugroženo.

SSL certifikati u POSLuH hostingu se mogu zakupiti već od 170,00kn godišnje s PDV-om gdje Vam ujedno nudimo i asistenciju prilikom postavljanja na Vašu web stranicu. Za više informacija, kontaktirajte nas već danas na podrska@posluh.hr

Što točno dobivate s korištenjem SSL certifikata?

Sa SSL certifikatom ne dobijete samo „https“ ispred imena domene nego dajete korisnicima do znanja da su njihovi podatci sigurni.

Ukoliko nudite na Vašoj web stranici mogućnost online plaćanja, neophodno je u tom slučaju koristiti SSL certifikat kako bi se konekcija između korisnika i servera dodatno zaštitila i samim time ne bi došlo do krađe podataka.

Bitno je prepoznati važnost zaštite vlastitih korisnika i koje prednosti nudi sami SSL certifikat.

Cloud hosting na najsuvremenijoj hosting platformi

Web hosting

već od 20 kn/mj

Ako želite visoko raspoloživ, pouzdan i brz hosting na cloud platformi, naši hosting paketi idealni su za Vas. Bilo da želite smjestiti osobnu stranicu, poslovnu web trgovinu ili neki drugi online servis, mi smo Vaš pravi izbor.

Odaberi hosting paket

Domene

već od 37 kn/god

Brza i jednostavna registracija vlastite domene u par koraka, vlastita administracija domene te više od 70 ekstenzija domena u ponudi. Registrirajte već danas svoju domenu po iznimno povoljnim cijenama.

Odaberi domenu

VPS Serveri

već od 320 kn/mj

Trebate više snage i resursa za svoje web stranice? Naši kvalitetni i snažni VPS serveri riješit će sve Vaše probleme. Uvjerite se sami uz besplatno 30-dnevno probno razdoblje koje nudimo sami mi.

Odaberi VPS Server

Web stranice

već od 600 kn

Nemate web stranicu? Niste zadovoljni sa svojom postojećom stranicom? Za Vas ćemo izraditi web stranicu koristeći najmodernije i provjerene tehnološke metode poput HTML5 standarda i responzivnog dizajna.

Pogledaj ponudu