prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
  • Vaša IP adresa: 44.222.104.206

Nova POSLuH-ova web stranica – do vlastitih hosting usluga još brže i jednostavnije!

  • POSLuH hosting
  • 08.09.2015.Poštovani korisnici i posjetitelji,

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novu POSLuH-ovu web stranicu. Nova web stranica osmišljena je kako bi vam sadržaj, naša ponuda i usluge bile još dostupnije, jednostavnije i preglednije. Od noviteta bismo izdvojili:

1. Responsive dizajn – pristup stranici s bilo kojeg uređaja

Responsive dizajn
Pristupite našoj web stranici ili svom korisničkom sučelju preko bilo kojeg uređaja s pristupom na internetu. Osim vašeg računala, sadržaju naše web stranice, ali i korisničkom sučelju pristupite preko svog tableta ili mobilnog telefona. Uvjerite se i sami koliko će vam surfanje, narudžba novih usluga ili pregled već naručenih usluga biti znatno brži i jednostavniji.

2. Narudžba novih usluga te njihova aktivacija još jednostavnija i brža

Neovisno o tome planirate li tek postati naš korisnik ili ste naš postojeći korisnik, narudžba hosting usluga nikad nije bila jednostavnija. Od samog procesa naručivanja, plaćanja do same aktivacije usluga nema više tolikog čekanja. Sustav automatskog obavještavanja o isteku paketa ili domena, ali i naši djelatnici osobno, pobrinut će se da nikad neželjeno ne istekne hosting usluga koju koristite. Ponudu naših hosting usluga možete pregledati ovdje.

3. Novi web paketi u ponudi – do vlastite web stranice ili redizajna postojeće još brže i povoljnije

"
Potrebna vam je nova web stranica, redizajn postojeće ili vam je potreban netko tko će se pobrinuti za održavanje vaše web stranice? Pogledajte našu ponudu gotovih web paketa kao i paketa za održavanje.

Želite li biti sam svoj majstor i samostalno napraviti web stranicu, a nemate dovoljno programerskog znanja za izradu web stranice? Bez brige, i za to imamo rješenje. Pogledajte "Napravi sam" pakete u našoj ponudi.

4. Partner program - priključite se u naš program i počnite zarađivati

Partner programu možete se priključiti bez obzira jeste li ili niste naš korisnik. Također, za učlanjenje u naš partnerski nije preduvjet da imate web stranicu (iako je s web stranicom najjednostavnije promovirati usluge). Nudimo mogućnost zarade i do 35% neto provizije. Više o partner programu možete pročitati ovdje, a za više informacija slobodno nas kontaktirajte na podrska@posluh.hr.

5. Registrirajte vlastitu domenu s više od 70 različitih ekstenzija (.com, .hr, .net itd..)

Uz našu bogatu ponudu s više od 70 različitih ekstenzija domena vašoj kreativnosti prilikom izbora domene neće biti kraja. Osim standardnih ekstenzija domena za koje već sigurno i sami znate, poput .com, .net, .hr, u našoj ponudi imate mogućnost registrirati vlastite domene s nevjerojatno dobrim nastavcima poput .photos, .digital, .deals, .help, .press, .media, .social, .support itd. Najbolje da, s obzirom na veliku količinu različitih ekstenzija domena u našoj ponudi, što se nudi provjerite ovdje.
Sve vaše sugestije za daljnje poboljšanje naše web stranice rado ćemo prihvatiti te vas pozivamo da nam se javite na direktor@posluh.hr. U slučaju bilo kakvih pitanja stojimo vam na raspolaganju, slobodno nam se obratite na e-mail podrska@posluh.hr