prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

  • Nazovite:+385 1 3841 042
  • Email adresa: podrska@posluh.hr
  • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

  • 12.
    ruj
    2013.

Izašla nova verzija Wordpressa: Wordpress 3.6.1.

Wordpress.org objavio je novu verziju Wordpressa, zamjenu za dosadašnju verziju 3.6., koja je do sada preuzeta gotovo 7 milijuna puta. U novoj verziji 3.6.1. popravljeno je 13 bugova koji su se pojavili u ranijoj verziji 3.6. Nova verzija Wordpressa popravlja i neke sigurnosne propuste koji su se pojavljivali u ranijim verzijama ovog popularnog open source CMS-a.

Stoga svim korisnicima koji imaju stranice u Wordpressu preporučujemo da čim prije nadograde svoj Wordpress na najnoviju verziju, kako bi izbjegli eventualne neugodnosti s neovlaštenim upadima na stranicu, odnosno s hakiranjem.

WordPress 3.6.1 možete preuzeti ovdje ili nadogradnju izvršiti iz admin sučelja svoje stranice (Dashboard → Updates menu).

Također Vas upućujemo da pregledate naš priručnik sa savjetima za maksimalno povećanje sigurnosti stranica izrađenih u Wordpressu.

Cloud hosting na najsuvremenijoj hosting platformi

Web hosting

već od 20 kn/mj

Ako želite visoko raspoloživ, pouzdan i brz hosting na cloud platformi, naši hosting paketi idealni su za Vas. Bilo da želite smjestiti osobnu stranicu, poslovnu web trgovinu ili neki drugi online servis, mi smo Vaš pravi izbor.

Odaberi hosting paket

Domene

već od 37 kn/god

Brza i jednostavna registracija vlastite domene u par koraka, vlastita administracija domene te više od 70 ekstenzija domena u ponudi. Registrirajte već danas svoju domenu po iznimno povoljnim cijenama.

Odaberi domenu

VPS Serveri

već od 320 kn/mj

Trebate više snage i resursa za svoje web stranice? Naši kvalitetni i snažni VPS serveri riješit će sve Vaše probleme. Uvjerite se sami uz besplatno 30-dnevno probno razdoblje koje nudimo sami mi.

Odaberi VPS Server

Web stranice

već od 600 kn

Nemate web stranicu? Niste zadovoljni sa svojom postojećom stranicom? Za Vas ćemo izraditi web stranicu koristeći najmodernije i provjerene tehnološke metode poput HTML5 standarda i responzivnog dizajna.

Pogledaj ponudu