prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com
  • Vaša IP adresa: 3.236.50.79
Novosti

Izašla nova verzija Wordpressa: Wordpress 3.6.1.

  • POSLuH hosting
  • 12.09.2013.

Wordpress.org objavio je novu verziju Wordpressa, zamjenu za dosadašnju verziju 3.6., koja je do sada preuzeta gotovo 7 milijuna puta. U novoj verziji 3.6.1. popravljeno je 13 bugova koji su se pojavili u ranijoj verziji 3.6. Nova verzija Wordpressa popravlja i neke sigurnosne propuste koji su se pojavljivali u ranijim verzijama ovog popularnog open source CMS-a.

Stoga svim korisnicima koji imaju stranice u Wordpressu preporučujemo da čim prije nadograde svoj Wordpress na najnoviju verziju, kako bi izbjegli eventualne neugodnosti s neovlaštenim upadima na stranicu, odnosno s hakiranjem.

WordPress 3.6.1 možete preuzeti ovdje ili nadogradnju izvršiti iz admin sučelja svoje stranice (Dashboard → Updates menu).

Također Vas upućujemo da pregledate naš priručnik sa savjetima za maksimalno povećanje sigurnosti stranica izrađenih u Wordpressu.