prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
  • Vaša IP adresa: 44.222.104.206
Novosti

Izašla nova verzija Wordpressa: Wordpress 3.6.1.

  • POSLuH hosting
  • 12.09.2013.

Wordpress.org objavio je novu verziju Wordpressa, zamjenu za dosadašnju verziju 3.6., koja je do sada preuzeta gotovo 7 milijuna puta. U novoj verziji 3.6.1. popravljeno je 13 bugova koji su se pojavili u ranijoj verziji 3.6. Nova verzija Wordpressa popravlja i neke sigurnosne propuste koji su se pojavljivali u ranijim verzijama ovog popularnog open source CMS-a.

Stoga svim korisnicima koji imaju stranice u Wordpressu preporučujemo da čim prije nadograde svoj Wordpress na najnoviju verziju, kako bi izbjegli eventualne neugodnosti s neovlaštenim upadima na stranicu, odnosno s hakiranjem.

WordPress 3.6.1 možete preuzeti ovdje ili nadogradnju izvršiti iz admin sučelja svoje stranice (Dashboard → Updates menu).

Također Vas upućujemo da pregledate naš priručnik sa savjetima za maksimalno povećanje sigurnosti stranica izrađenih u Wordpressu.