prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
  • Vaša IP adresa: 34.204.198.73
novosti

Nove cijene.com domena od 1.9.2022.

  • POSLuH hosting
  • 25.08.2022.


Poštovani korisnici,

nažalost, registar za .com domene, Verisign, i posljedično tome i naš registrar, Joker, najavili su znatno povećanje cijene .com domena. Osim toga, kao što ste vjerojatno upoznati, u posljednjih nekoliko mjeseci tečaj dolara, kao referentne valute za registraciju/prijenos/produljenje domena, znatno je porastao u odnosu na euro/kunu. S obzirom na to, i kako POSLuH hosting već godinama svojim korisnicima pruža usluga registracije/prijenos/produljenja .com domena gotovo bez ikakve marže, zbog navedenog povećanja i promjene tečaja smo nažalost i mi prisiljeni povećati cijenu za navedenu ekstenziju. Skrećemo pozornost na to da cijene povećavamo u najmanjem iznosu koji je potreban da nam troškovi registracije/prijenosa/produljenja ne bi bili veći od prihoda.

Slijedom toga, počevši od 5.9.2022. godine, umjesto dosadašnjih 86 kuna (PDV uključen), nova cijena registracije/prijenosa/produljenja .com domena iznosit će 94 kune (PDV uključen), uz istovremeno korištenje nekog od naših hosting paketa. Nova cijena registracije/prijenosa/produljenja .com domena bez korištenja nekog od naših hosting paketa iznosit će 102 kune (PDV uključen). Povećanje cijene stupa na snagu 1.9.2022. godine, tako da ćete zaključno s 31.8.2022. svoje .com domene još uvijek moći registrirati/produljiti po starim cijenama. Pozivamo Vas da iskoristite tu mogućnost i da svoje domene, neovisno o datumu njihovog isteka, odmah produljite i na više godina, jer je nažalost, s obzirom na inflaciju u cijelom svijetu, moguće da u bližoj budućnosti dođe i do dodatnog povećanja cijena.

Za sva pitanja smo Vam na raspolaganju te se zahvaljujemo na Vašem povjerenju.

Vaš POSLuH hosting.