prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

  • Nazovite:+385 1 3841 042
  • Email adresa: podrska@posluh.hr
  • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

  • 30.
    stu
    2016.

Obavijest o izdvajanju djelatnosti pružanja hosting usluga i registracije domena

Poštovani,

obavještavamo Vas da je POSLuH d.o.o., zbog širenja poslovanja, izdvojio djelatnost pružanja hosting usluga i registracije domena u novo trgovačko društvo:

POSLuH HOSTING D.O.O.

Jedina razlika je to što će u ponudama i računima za naše usluge kao pružatelj usluga, odnosno primatelj uplate stajati POSLuH HOSTING d.o.o., a uplate za usluge hostinga i registracije domena moći ćete vršiti na novi transakcijski račun IBAN: HR8723600001102566861 (Zagrebačka banka d.d. Zagreb).

Kao i do sada, uplate ćete moći vršiti i karticom ili PayPalom preko Vašeg korisničkog sučelja https://acc.posluh.hr ili na https://www.posluh.hr/posluh-online-placanje.

Ako imate bilo kakvo pitanje, naša podrška stoji Vam na raspolaganju na podrska@posluh.hr.

Zahvaljujemo na povjerenju.

Vaš POSLuH HOSTING

Cloud hosting na najsuvremenijoj hosting platformi

Web hosting

već od 20 kn/mj

Ako želite visoko raspoloživ, pouzdan i brz hosting na cloud platformi, naši hosting paketi idealni su za Vas. Bilo da želite smjestiti osobnu stranicu, poslovnu web trgovinu ili neki drugi online servis, mi smo Vaš pravi izbor.

Odaberi hosting paket

Domene

već od 37 kn/god

Brza i jednostavna registracija vlastite domene u par koraka, vlastita administracija domene te više od 70 ekstenzija domena u ponudi. Registrirajte već danas svoju domenu po iznimno povoljnim cijenama.

Odaberi domenu

VPS Serveri

već od 320 kn/mj

Trebate više snage i resursa za svoje web stranice? Naši kvalitetni i snažni VPS serveri riješit će sve Vaše probleme. Uvjerite se sami uz besplatno 30-dnevno probno razdoblje koje nudimo sami mi.

Odaberi VPS Server

Web stranice

već od 600 kn

Nemate web stranicu? Niste zadovoljni sa svojom postojećom stranicom? Za Vas ćemo izraditi web stranicu koristeći najmodernije i provjerene tehnološke metode poput HTML5 standarda i responzivnog dizajna.

Pogledaj ponudu