prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

  • Nazovite:+385 1 3841 042
  • Email adresa: podrska@posluh.hr
  • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

  • 18.
    tra
    2014.

Ostvarite i do 299 kuna popusta na hosting pakete u POSLuH-ovoj uskršnjoj akciji

Ako Vam treba novi hosting paket, došli ste na web stranicu POSLuH hostinga u pravo vrijeme. POSLuH Vam povodom uskršnjih blagdana daruje i do 299 kuna popusta na shared web hosting i reseller hosting pakete u trajanju od najmanje godinu dana.

Da biste ostvarili popust dovoljno je da zaigrate našu online igricu razbijanja uskršnjih jaja i otkrijete u kojem jaju se krije popust. Igrajući našu igricu kojoj možete pristupiti ovdje, u prilici ste ostvariti popuste u iznosu od 5, 10, 25, 50, 75, 100, 200 i 299 kuna. Koji ste popust ostvarili prikazat će se u iskočnom prozoru nakon što razbijete pravo jaje. U istom prozoru prikazat će se i jedinstveni promotivni kod koji ima rok trajanja od 30 minuta, što znači da u tom roku morate uspješno okončati narudžbu željenog hosting paketa. Ako niste zadovoljni s iznosom popusta igricu možete igrati koliko god puta želite, sve dok ne dobijete popust u iznosu koji želite iskoristiti za narudžbu hosting paketa.

Prije igranja igrice, svakako se upoznajte sa značajkama naših web hosting i reseller hosting paketa, kako biste čim prije mogli iskoristiti promotivni kod. Uvjete ove akcije možete pogledati ovdje, a ako imate bilo kakvo pitanje naša podrška stoji vam na potpunom raspolaganju!
 

Cloud hosting na najsuvremenijoj hosting platformi

Web hosting

već od 20 kn/mj

Ako želite visoko raspoloživ, pouzdan i brz hosting na cloud platformi, naši hosting paketi idealni su za Vas. Bilo da želite smjestiti osobnu stranicu, poslovnu web trgovinu ili neki drugi online servis, mi smo Vaš pravi izbor.

Odaberi hosting paket

Domene

već od 37 kn/god

Brza i jednostavna registracija vlastite domene u par koraka, vlastita administracija domene te više od 70 ekstenzija domena u ponudi. Registrirajte već danas svoju domenu po iznimno povoljnim cijenama.

Odaberi domenu

VPS Serveri

već od 320 kn/mj

Trebate više snage i resursa za svoje web stranice? Naši kvalitetni i snažni VPS serveri riješit će sve Vaše probleme. Uvjerite se sami uz besplatno 30-dnevno probno razdoblje koje nudimo sami mi.

Odaberi VPS Server

Web stranice

već od 600 kn

Nemate web stranicu? Niste zadovoljni sa svojom postojećom stranicom? Za Vas ćemo izraditi web stranicu koristeći najmodernije i provjerene tehnološke metode poput HTML5 standarda i responzivnog dizajna.

Pogledaj ponudu