prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
  • Vaša IP adresa: 3.238.174.191
Uskršnja akcija

Ostvarite i do 299 kuna popusta na hosting pakete u POSLuH-ovoj uskršnjoj akciji

  • POSLuH hosting
  • 18.04.2014.

Ako Vam treba novi hosting paket, došli ste na web stranicu POSLuH hostinga u pravo vrijeme. POSLuH Vam povodom uskršnjih blagdana daruje i do 299 kuna popusta na shared web hosting i reseller hosting pakete u trajanju od najmanje godinu dana.

Da biste ostvarili popust dovoljno je da zaigrate našu online igricu razbijanja uskršnjih jaja i otkrijete u kojem jaju se krije popust. Igrajući našu igricu kojoj možete pristupiti ovdje, u prilici ste ostvariti popuste u iznosu od 5, 10, 25, 50, 75, 100, 200 i 299 kuna. Koji ste popust ostvarili prikazat će se u iskočnom prozoru nakon što razbijete pravo jaje. U istom prozoru prikazat će se i jedinstveni promotivni kod koji ima rok trajanja od 30 minuta, što znači da u tom roku morate uspješno okončati narudžbu željenog hosting paketa. Ako niste zadovoljni s iznosom popusta igricu možete igrati koliko god puta želite, sve dok ne dobijete popust u iznosu koji želite iskoristiti za narudžbu hosting paketa.

Prije igranja igrice, svakako se upoznajte sa značajkama naših web hosting i reseller hosting paketa, kako biste čim prije mogli iskoristiti promotivni kod. Uvjete ove akcije možete pogledati ovdje, a ako imate bilo kakvo pitanje naša podrška stoji vam na potpunom raspolaganju!