prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

 • 16.
  velj
  2017.

Isprobajte Piwik - izuzetno kvalitetnu alternativu za Google Analytics

Matthieu Aubry, danas direktor tvrtke Innocraft, je prije 10 godina pokrenuo projekt Piwik, čija je glavna zadaća bila stvoriti open source alternativu vodećem alatu za web analitiku - Google Analytics - koji je Google učinio dostupnim i besplatnim svim korisnicima. Međutim, bitna razlika između ova dva rješenja je što Google prikuplja, pohranjuje i analizira podatke koji su prikupljeni na vašim web stranicama i ima pravo da ih daje ili prodaje trećim stranama; kod Piwika to nije slučaj. Tako svi koji žele u potpunosti zadržati kontrolu nad podacima svoje web stranice i svojim posjetiteljima imaju mogućnost da izbjegnu centralizirani i komercijalni tok informacija i na taj način ne daju mogućnost trećim stranama da koriste podatke poput broja posjeta, popularnih ključnih riječi, vanjskih poveznica na vašu web stranicu i sve drugo što vama nikako ne pomaže, a može pomoći vašoj konkurenciji.

Piwik možete koristiti i konfigurirati direktno na vašem serveru pa čak i u lokalnoj mreži, a možete ga koristiti besplatno u privatne ili komercijalne svrhe. Osim osnovnih (core) funkcionalnosti, vašim potrebama moguće je prilagoditi rješenje ili dodatak po mjeri kao i brojne unaprijed dostupne funkcionalnosti poput praćenja konverzija, A/B testiranja, uvida u redoslijed klikova i kretanja po web stranicama; imate mogućnost aktivacije plaćenog Cloud rješenja u sklopu kojeg i dalje imate jednaku kontrolu nad podacima i informacijama dostupnim kroz Piwik odnosno zadržavate istu razinu privatnosti.

Piwik iza čijeg razvoja stoji tvrtka Innocraft, osobito u pogledu plaćenih rješenja i rješenja po mjeri, u 2016. nakon gotovo 3 godine izdao veći update sa značajnim poboljšanjima u performansama i izgledu korisničkog sučelja prilagođenom korisnicima i njihovim opaskama na čemu je uz autora radilo više od 25 značajnih suradnika pa je pravo vrijeme da razmislite o alternativi Google Analytics-u. Danas Piwik koristi više od milijun web stranica iz preko 150 zemalja. U novoj inačici (v3) imate mogućnost korištenja 5 novih plaćenih dodataka koje ćemo ukratko opisati:

 1. User Flow – Prikaz čestih putanja kretanja posjetitelja po web stranici kako bi dobili bolju informaciju o sadržaju koji zanima vaše posjetitelje
 2. A/B Testiranja – praćenje različitih izgleda/kompozicija, riječi ili slika te njihov utjecaj na prihod, broj konverzija, klikova itd.
 3. Funnels (praćenje konverzije) – optimiziranje puta kojim posjetitelj treba doći do cilja (kupnje usluge ili nekog drugog unaprijed definiranog cilja kampanje)
 4. Skupni izvještaji – Omogućava grupiranje izvještaja s različitih web stranica, mobilnih aplikacija, Internet trgovina za izvještaj cjelokupnog poslovanja kao i pojedinačni uvid
 5. Media Analytics – Daje uvid u interakciju vaših posjetitelja s audio i video sadržajem (npr. koliko je posjetitelja poslušalo ili pogledalo video do kraja, koliko ih je započelo ili vidjelo reklamu i sl.)

Idealno okruženje za Piwik za web stranicu s posjećenošću od 100.000 – 300.000 posjeta mjesečno je VPS server s 5GB diskovnog prostora, 1GB RAM, 1 CPU - koji možete zakupiti kod nas već od 480,00kn/mjesečno, a već gotova rješenja koja omogućavaju brzu integraciju u najpopularnije CMS-ove (sustave za upravljanje sadržajem) mogu pomoći da u jednom danu prijeđete na ovu fleksibilnu i inovativnu platformu, bilo da se radi o WordPressu, Joomli ili nizu drugih open source CMS rješenja.

Cloud hosting na najsuvremenijoj hosting platformi

Web hosting

već od 20 kn/mj

Ako želite visoko raspoloživ, pouzdan i brz hosting na cloud platformi, naši hosting paketi idealni su za Vas. Bilo da želite smjestiti osobnu stranicu, poslovnu web trgovinu ili neki drugi online servis, mi smo Vaš pravi izbor.

Odaberi hosting paket

Domene

već od 37 kn/god

Brza i jednostavna registracija vlastite domene u par koraka, vlastita administracija domene te više od 70 ekstenzija domena u ponudi. Registrirajte već danas svoju domenu po iznimno povoljnim cijenama.

Odaberi domenu

VPS Serveri

već od 320 kn/mj

Trebate više snage i resursa za svoje web stranice? Naši kvalitetni i snažni VPS serveri riješit će sve Vaše probleme. Uvjerite se sami uz besplatno 30-dnevno probno razdoblje koje nudimo sami mi.

Odaberi VPS Server

Web stranice

već od 600 kn

Nemate web stranicu? Niste zadovoljni sa svojom postojećom stranicom? Za Vas ćemo izraditi web stranicu koristeći najmodernije i provjerene tehnološke metode poput HTML5 standarda i responzivnog dizajna.

Pogledaj ponudu