prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

  • Nazovite:+385 1 3841 042
  • Email adresa: podrska@posluh.hr
  • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

  • 18.
    ruj
    2015.

Prva web stranica uz bespovratnu potporu od 4.000kn!

Dragi POSLuH-ovi korisnici i posjetitelji,

Vlada je 10.09.2015. prihvatila program pod nazivom "STARTCO - realiziraj vlastitu poslovnu ideju", kojim se fizičkim osobama koje osnivaju subjekt malog gospodarstva ili su u procesu osnivanja, kao i malim poduzetnicima koji su počeli s radom u protekla 24 mjeseca, osigurava bespovratna novčana potpora za nabavku informatičke opreme ili izradu prve web stranice.

Korisnik potpore može dobiti čak do 8.000 kn bespovratnih sredstava i to po 4.000 kn za nabavku IT opreme odnosno izradu web stranice, a odobrena sredstva za korištenje potpore korisniku se daju u obliku vrijednosnih kupona (vaučera). Ministarstvo poduzetništva i obrta i Hamag-Bicro koji provode ovaj program osigurali su najmanje 1000 pojedinačnih potpora odnosno 8.000.000 kn, a trajanje programa predviđeno je do kraja godine uz mogućnost produljenja.

Uz ovu potporu, trošak izrade Web stranica kod POSLuH-a čija je redovna cijena za BASIC i BUSINESS web paket dodatno snižena za 10% za sve korisnike ove potpore, zapravo je prava sitnica za krajnji rezultat i prednosti koje Vam one donose u odnosu na Vašu konkurenciju. Vaše nove web stranice dostupne su već od 3.869,00 kn s PDV-om, što je čak manje od ukupnog iznosa potpore koji možete ostvari u sklopu ovog programa. Prilikom narudžbe BASIC ili BUSINESS web paketa unesite promotivni kod "POTPORA" i ponuda će vam biti umanjena za 10%. Naše pakete za izradu web stranica možete pogledati i odabrati ovdje. Kontaktirajte nas već danas i unaprijedite svoje poslovanje!

Više informacija, pravila i uvjete programa potpore možete saznati preuzimanjem dokumenta u kojem je objavljena odluka o usvajanju - ovdje.

U slučaju bilo kakvih pitanja stojimo vam na raspolaganju, slobodno nam se obratite.

Cloud hosting na najsuvremenijoj hosting platformi

Web hosting

već od 20 kn/mj

Ako želite visoko raspoloživ, pouzdan i brz hosting na cloud platformi, naši hosting paketi idealni su za Vas. Bilo da želite smjestiti osobnu stranicu, poslovnu web trgovinu ili neki drugi online servis, mi smo Vaš pravi izbor.

Odaberi hosting paket

Domene

već od 37 kn/god

Brza i jednostavna registracija vlastite domene u par koraka, vlastita administracija domene te više od 70 ekstenzija domena u ponudi. Registrirajte već danas svoju domenu po iznimno povoljnim cijenama.

Odaberi domenu

VPS Serveri

već od 320 kn/mj

Trebate više snage i resursa za svoje web stranice? Naši kvalitetni i snažni VPS serveri riješit će sve Vaše probleme. Uvjerite se sami uz besplatno 30-dnevno probno razdoblje koje nudimo sami mi.

Odaberi VPS Server

Web stranice

već od 600 kn

Nemate web stranicu? Niste zadovoljni sa svojom postojećom stranicom? Za Vas ćemo izraditi web stranicu koristeći najmodernije i provjerene tehnološke metode poput HTML5 standarda i responzivnog dizajna.

Pogledaj ponudu