prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
  • Vaša IP adresa: 44.222.104.206

Prva web stranica uz bespovratnu potporu od 4.000kn!

  • POSLuH hosting
  • 18.09.2015.

Dragi POSLuH-ovi korisnici i posjetitelji,

Vlada je 10.09.2015. prihvatila program pod nazivom "STARTCO - realiziraj vlastitu poslovnu ideju", kojim se fizičkim osobama koje osnivaju subjekt malog gospodarstva ili su u procesu osnivanja, kao i malim poduzetnicima koji su počeli s radom u protekla 24 mjeseca, osigurava bespovratna novčana potpora za nabavku informatičke opreme ili izradu prve web stranice.

Korisnik potpore može dobiti čak do 8.000 kn bespovratnih sredstava i to po 4.000 kn za nabavku IT opreme odnosno izradu web stranice, a odobrena sredstva za korištenje potpore korisniku se daju u obliku vrijednosnih kupona (vaučera). Ministarstvo poduzetništva i obrta i Hamag-Bicro koji provode ovaj program osigurali su najmanje 1000 pojedinačnih potpora odnosno 8.000.000 kn, a trajanje programa predviđeno je do kraja godine uz mogućnost produljenja.

Uz ovu potporu, trošak izrade Web stranica kod POSLuH-a čija je redovna cijena za BASIC i BUSINESS web paket dodatno snižena za 10% za sve korisnike ove potpore, zapravo je prava sitnica za krajnji rezultat i prednosti koje Vam one donose u odnosu na Vašu konkurenciju. Vaše nove web stranice dostupne su već od 3.869,00 kn s PDV-om, što je čak manje od ukupnog iznosa potpore koji možete ostvari u sklopu ovog programa. Prilikom narudžbe BASIC ili BUSINESS web paketa unesite promotivni kod "POTPORA" i ponuda će vam biti umanjena za 10%. Naše pakete za izradu web stranica možete pogledati i odabrati ovdje. Kontaktirajte nas već danas i unaprijedite svoje poslovanje!

Više informacija, pravila i uvjete programa potpore možete saznati preuzimanjem dokumenta u kojem je objavljena odluka o usvajanju - ovdje.

U slučaju bilo kakvih pitanja stojimo vam na raspolaganju, slobodno nam se obratite.