prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
  • Vaša IP adresa: 44.222.104.206
Novosti

Novo! Registrirajte neograničen broj naplatnih .hr domena

  • POSLuH hosting
  • 29.07.2015.

Dragi POSLuH-ovi korisnici i posjetitelji,

obavještavamo vas da je CARNet donio Izmjene i dopune Pravilnika o ustrojstvu i upravljanju vršnom nacionalnom domenom. Izmjene su dostupne na ovom linku, a stupaju na snagu 30. srpnja 2015.

Najvažnije promjene koje ove izmjene donose odnose se na ukidanje ograničenja broja naplatnih hr domena za sve tipove korisnika, tako da sada i fizičke i pravne osobe te obrti i samostalne djelatnosti mogu registrirati neograničeni broj naplatnih hr domena. U tom pogledu podsjećamo Vas da POSLuH nudi registraciju naplatnih hr domena po izuzetno povoljnoj cijeni od 545 kn (PDV uključen) za korisnike naših hosting usluga ili 553 kn (PDV uključen) za one koji preko nas žele samo registrirati domene.

Kod registracije besplatnih domena izjednačavaju se prava obrta i pravnih osoba u pogledu naziva domene, a još jedna velika novost koju donose ove izmjene Pravilnika je mogućnost registracije domena koje se sastoje isključivo od brojeva.

CARNet je imao u planu dopustiti i registraciju domena koje se sastoje od samo dva alfanumerička znaka i domena s dijakritičkim znakovima te dopustiti promjenu korisnika domene, no to ovim izmjenama još nije dopušteno. Odluku o postupku i uvjetima registracije takvih domena te mogućnosti promjene korisnika domene, Upravno vijeće CARNeta CARNet-a donijet će u roku od godine dana od stupanja na snagu novog teksta Pravilnika.

Ako budete imali bilo kakvo pitanje vezano uz registraciju hr domena ili uz bilo koju drugu uslugu koju nudimo, slobodno nas kontaktirajte.