prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

 • Nazovite:+385 1 3841 042
 • Email adresa: podrska@posluh.hr
 • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

 • 14.
  tra
  2017.

Sretan Uskrs uz 30% popusta na hosting pakete

Dragi korisnici, partneri i prijatelji, povodom nadolazećih Uskršnjih blagdana želimo Vam svako dobro, mir, blagoslov i sretan Uskrs.

I ove godine, POSLUH HOSTING organizira promotivnu akciju do 24. travnja 2017. u kojoj možete ostvariti popust od 30% na zakup MINI, MIDI ili MAXI hosting paketa na jednu godinu! To je odlična priika za nove korisnike i Vaše prijatelje koji ne koriste naše usluge, ali i za postojeće korisnike koji žele neku domenu izdvojiti na poseban hosting paket.

Kako do popusta?

Prilikom narudžbe jednog od MINI, MIDI ili MAXI hosting paketa u trajanju od 1 godine u procesu narudžbe unesite sljedeće promotivne kodove:

 • CRVENOJAJE - za MINI hosting paket (210kn umjesto 300 kn)
 • NARANCASTOJAJE - za MIDI hosting paket (350 kn umjesto 500 kn)
 • PLAVOJAJE - za MAXI hosting paket (700 kn umjesto 1000 kn)

Za akciju se primjenjuju Uvjeti akcije koje možete pročitati ovdje. U slučaju pitanja stojimo na raspolaganju.Cloud hosting na najsuvremenijoj hosting platformi

Web hosting

već od 20 kn/mj

Ako želite visoko raspoloživ, pouzdan i brz hosting na cloud platformi, naši hosting paketi idealni su za Vas. Bilo da želite smjestiti osobnu stranicu, poslovnu web trgovinu ili neki drugi online servis, mi smo Vaš pravi izbor.

Odaberi hosting paket

Domene

već od 37 kn/god

Brza i jednostavna registracija vlastite domene u par koraka, vlastita administracija domene te više od 70 ekstenzija domena u ponudi. Registrirajte već danas svoju domenu po iznimno povoljnim cijenama.

Odaberi domenu

VPS Serveri

već od 320 kn/mj

Trebate više snage i resursa za svoje web stranice? Naši kvalitetni i snažni VPS serveri riješit će sve Vaše probleme. Uvjerite se sami uz besplatno 30-dnevno probno razdoblje koje nudimo sami mi.

Odaberi VPS Server

Web stranice

već od 600 kn

Nemate web stranicu? Niste zadovoljni sa svojom postojećom stranicom? Za Vas ćemo izraditi web stranicu koristeći najmodernije i provjerene tehnološke metode poput HTML5 standarda i responzivnog dizajna.

Pogledaj ponudu