prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Korisničko sučelje

Kontaktirajte nas

  • Nazovite:+385 1 3841 042
  • Email adresa: podrska@posluh.hr
  • Adresa: Livanjska 11, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Podrška
Već 20 godina s Vama!

Novosti

  • 27.
    lip
    2016.

Uskoro .hr domene s jednim ili dva znaka!

Od 4. srpnja 2016. godine na snagu stupaju bitne promjene pravila kod registracije .hr domena u smislu liberalizacije kod ograničenja broja znakova i vrste znakova u nazivu domene.

Konkretno, bilo koja pravna ili fizička osoba moći će registrirati domenu s jednim (npr. x.hr) ili dva (npr. xt.hr) te domenu s dijaktritičkim znakovima uključujući i one s jednim ili dva znaka (npr. ž.hr ili pošta.hr).

Tim je povodom POSLuH pripremio mogućnost prednarudžbe navedenih domena. Na taj način imate mogućnost i veliku vjerojatnost da ćete željenu domenu upravo Vi prvi registrirati prije drugih potencijalnih kupaca.

Registracija domena odvija se u četiri kruga u trajanju od 7 dana počevši od 04. srpnja do 10. srpnja kada je cijena registracije domene s jednim alfanumeričkim znakom 12.538,00kn odnosno 10.038,00kn za domene s dva alfanumerička znaka.

Velika prednost je što se za registraciju domena s jednim ili dva alfanumerička znaka naknada primjenjuje samo kod registracije, a svake iduće godine plaća se uobičajena naknada za obnovu domene od 545,00kn za korisnike hosting usluga (553,00kn za nove korisnike).

Naknada za registraciju i obnovu registracije domene s dijakritičkim znakovima iznosi 75,00kn (osim u slučaju kada se radi o jednom ili dva znaka).

*Svi navedeni iznosi uključuju PDV.

Cloud hosting na najsuvremenijoj hosting platformi

Web hosting

već od 20 kn/mj

Ako želite visoko raspoloživ, pouzdan i brz hosting na cloud platformi, naši hosting paketi idealni su za Vas. Bilo da želite smjestiti osobnu stranicu, poslovnu web trgovinu ili neki drugi online servis, mi smo Vaš pravi izbor.

Odaberi hosting paket

Domene

već od 37 kn/god

Brza i jednostavna registracija vlastite domene u par koraka, vlastita administracija domene te više od 70 ekstenzija domena u ponudi. Registrirajte već danas svoju domenu po iznimno povoljnim cijenama.

Odaberi domenu

VPS Serveri

već od 320 kn/mj

Trebate više snage i resursa za svoje web stranice? Naši kvalitetni i snažni VPS serveri riješit će sve Vaše probleme. Uvjerite se sami uz besplatno 30-dnevno probno razdoblje koje nudimo sami mi.

Odaberi VPS Server

Web stranice

već od 600 kn

Nemate web stranicu? Niste zadovoljni sa svojom postojećom stranicom? Za Vas ćemo izraditi web stranicu koristeći najmodernije i provjerene tehnološke metode poput HTML5 standarda i responzivnog dizajna.

Pogledaj ponudu