prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com
  • Vaša IP adresa: 3.236.50.79

Uskoro .hr domene s jednim ili dva znaka!

  • POSLuH hosting
  • 27.06.2016.

Od 4. srpnja 2016. godine na snagu stupaju bitne promjene pravila kod registracije .hr domena u smislu liberalizacije kod ograničenja broja znakova i vrste znakova u nazivu domene.

Konkretno, bilo koja pravna ili fizička osoba moći će registrirati domenu s jednim (npr. x.hr) ili dva (npr. xt.hr) te domenu s dijaktritičkim znakovima uključujući i one s jednim ili dva znaka (npr. ž.hr ili pošta.hr).

Tim je povodom POSLuH pripremio mogućnost prednarudžbe navedenih domena. Na taj način imate mogućnost i veliku vjerojatnost da ćete željenu domenu upravo Vi prvi registrirati prije drugih potencijalnih kupaca.

Registracija domena odvija se u četiri kruga u trajanju od 7 dana počevši od 04. srpnja do 10. srpnja kada je cijena registracije domene s jednim alfanumeričkim znakom 12.538,00kn odnosno 10.038,00kn za domene s dva alfanumerička znaka.

Velika prednost je što se za registraciju domena s jednim ili dva alfanumerička znaka naknada primjenjuje samo kod registracije, a svake iduće godine plaća se uobičajena naknada za obnovu domene od 545,00kn za korisnike hosting usluga (553,00kn za nove korisnike).

Naknada za registraciju i obnovu registracije domene s dijakritičkim znakovima iznosi 75,00kn (osim u slučaju kada se radi o jednom ili dva znaka).

*Svi navedeni iznosi uključuju PDV.